Sinem Kobal'dan dikkat çeken paylaşım! 7 yılın ardından ilk kez...

2016 yılında meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Sinem Kobal, evliliğinin ardından oyunculuk kariyerine de ara vermişti. 7 yıl aradan sonra setlere geri dönme kararı alan ünlü oyuncudan ilk paylaşım geldi.

Bir dönemin reyting rekorl​arı kıran Selena dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sinem Kobal, 7 yıllık set arasının ardından bir film projesi için imza atmıştı. Ayşe Balıbey'in astrolojik komedi türündeki 'Her Şeyin Başı Merkür' adlı kitabından yola çıkılarak çekilecek olan 'Her Şeyin Başı Merkür' adlı filmde oynayacak Sinem Kobal'ın parterinin ise ünlü oyuncu Alp Navruz olacağı öğrenilmişti.

Sinem Kobal

Sinem Kobal

"ELİF LOADING"

Beyaz perdeye uyarlanacak filmden ilk kare geldi. Sinem Kobal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile çekimlere başladıklarını duyurdu. Paylaşımına 'Elif loading' notunu düşen ünlü oyuncu, kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşımı üzerine sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

İşte, ünlü oyuncunun o paylaşımı...

Sinem Kobal paylaşım

Sinem Kobal paylaşım

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

fatih 1 ay önce

midenin hazmı kuvvetli olması lazım. bu tpler ve bu camia da mide müthiş. gram hazımsızlık yok. bravo.