Mesut Özil İsrail'i sildi! Almanya'da bile gündem oldu

Ünlü futbolcu Mesut Özil, Filistin'de yaşanan zulümle ilgili yaptığı paylaşımda İsrail'i sildi. Özil'in bu paylaşımı sosyal medyada adeta büyük bir yankıya sebep oldu.

Dünyaca ünlü eski futbolcu Mesut Özil, İsrail'in Filistin'de gerçekleştirdiği katliamlara karşı tepkisini oldukça dikkat çekici bir şekilde göstermişti. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Mesut Özil, haritada Israil'in üzerine çarpı atarken altına "Filistin" yazmıştı. Mesut Özil'in İsrail paylaşımı Almanya'da büyük rahatsızlığa sebep oldu.

İşte Mesut Özil'in yaptığı paylaşım:

Bild gazetesi, Özil'in bu paylaşımı için "Özil skandal paylaşımıyla şoke etti. Dünya şampiyonu, İsrail'in yok edilmesini istiyor" başlığını atarak yıldız ismi kınadı.

Bazı Alman politikacılar da Mesut Özil'e verilen devlet nişanlarının geri alınmasını talep etti. Ancak milyonlarca hayranı Özil'e sahip çıkıp İsrail protestosunu alkışladı.

Demet Evgar Yeniköy'de yalı dairesine taşınıyor! Kirası dudak uçuklattı

İLİŞKİLİ HABER

Demet Evgar Yeniköy'de yalı dairesine taşınıyor! Kirası dudak uçuklattı
Orhan Gencebay’ın düğün hediyesiydi! Oğlu Gökhan lüks villa boşaltılmayınca mahkemelik oldu

İLİŞKİLİ HABER

Orhan Gencebay’ın düğün hediyesiydi! Oğlu Gökhan lüks villa boşaltılmayınca mahkemelik oldu
Elif Sena Demiroğlu Yasemin.com - Editör
Yasemin - Elif Sena Demiroğlu

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul’da doğdu. Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2020 yılında yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldu. Üniversite döneminde 30. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasında 3.’lük ödülü almaya hak kazandı. Üsküdar Üniversitesinde Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisans eğitimine devam etti. İş hayatına haber editörü olarak başladı ve ardından kurumsal iletişim uzmanı olarak çalıştı. Türkiye Gençlik STK’ları Platformu’nda 3 yıla yakın kurumsal iletişim uzmanı olarak deneyim yaparken bir yandan Gençlik Liderliği Eğitim Programı'nda proje koordinatör yardımcısı olarak görev aldı. Sunucu olarak yer aldığı Balkan Sözlüğü programı TRT Türk’te dönemsel olarak yayınlandı. Sivil toplum kuruluşları ile gençlik çalışmalarında gönüllülük faaliyetlerinde bulunmaya ve amatör fotoğrafçılık yapmaya devam ederken meslek hayatına Yasemin.com ’da “Asistan Editör” olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 28

zafer 1 ay önce

helal olsun

Toplam 1 beğeni

köyündelisi 1 ay önce

Maşallah. almanın nişanını alın tasma takacağınız yeni itler bulursunuz nasılsa onlara takarsınız. Mesut Özil 'in sizin nişanınıza ihtiyacı yok. Harikasın Mesut Özil.

Toplam 3 beğeni

merasim sokak 1 ay önce

Gerçek bir adam, yüreği kocaman...zalimler haline düşünsün, biz zulümlerini her platformda haykıracağız...

Toplam 2 beğeni

misafir 32 1 ay önce

Helal olsun sana aslanım..

Toplam 3 beğeni

MEHMET 43 1 ay önce

Adamın dibi.

Yorumların Tümünü Okuyun