Olimpiyatlara damga vurdu! Dünya Yusuf Dikeç'i konuşuyor

Paris 2024 Olimpiyatları'nda Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan ikilisi ülkemize gümüş madalya kazandırdı. 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde yarışan ikiliden Kıdemli Başçavuş Yusuf Dikeç'in profesyonel ve rahat tavırları dünya basınında büyük yankı uyandırdı.

Paris 2024 Olimpiyatları'nda Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan ikilisi 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde ülkemize gümüş madalya kazandırdı. Türkiye'ye atıcılık dalında ilk olimpiyat madalyasını kazandıran ikili, Türk spor tarihine adlarını altın harflerle yazdırmış oldu. Yusuf Dikeç'in yarış sırasındaki tavırları ise dikkat çekti. 
Olimpiyat oyunlarında akılalmaz yasak! Yarışmacılar ağzına bile süremiyorİLİŞKİLİ HABEROlimpiyat oyunlarında akılalmaz yasak! Yarışmacılar ağzına bile süremiyor
DAHA ÖNCE DE OLİMPİYATLARA KATILMIŞTI 

2008'de bu yana aralıksız olarak 5 Olimpiyata katılan Yusuf Dikeç, istediği madalyaya bir türlü kavuşamamıştı. Kıdemli sporcu hedefini 2024 Paris Olimpiyatları'nda gerçekleştirerek, atıcılık dalında ilk Olimpiyat madalyasını ülkemize kazandırmış oldu. Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş rütbesinde görevini sürdüren Dikeç'in daha önce 2 dünya ve 5 Avrupa şampiyonluğu madalyası da bulunuyor. Spor hayatına ise Jandarma Gücü Spor Kulübü bünyesinde devam ediyor. 

Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan gümüş madalyanın sahibi oldu

Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan gümüş madalyanın sahibi oldu


ÇOK RAHAT ÇOK PROFESYONEL

2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda Sırp rakibi Damir Mikec ile karşı karşıya gelen Kıdemli Başçavuş rakibinin aksine rahat bir şekilde atış yaptı. Yusuf Dikeç'in o anları hem Türk basınında hem de dünya basınında büyük ses getirdi. Rakibi Damir Mikec'in bulanıklığı önlemek için ilave lens, ortam gürültüsünü susturmak için ise kulak koruyucuları taktığı yarışta Yusuf Dikeç'in herhangi bir ekipman kullanmayarak elleri cebinde bir şekilde atış yapması sosyal medyada viral oldu. İkilinin karşılaştırıldığı o anları paylaşan kullanıcılardan Dikeç'e "çok rahat, çok profesyonel" yorumları yağdı.
 
Yusuf Dikeç ve Damir Mikec
Yusuf Dikeç ve Damir Mikec

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Youssef En-Nesyri'yi ağırlayan CZN Burak'tan 'Türk kahvesi' şakası!

İLİŞKİLİ HABER

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Youssef En-Nesyri'yi ağırlayan CZN Burak'tan 'Türk kahvesi' şakası!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0