Türkiye güzeli Yeşilçam yıldızı Sevgi Can Danlı'dan üzen haber!

Eski Türkiye güzeli ve Yeşilçam oyuncusu Sevgi Can Danlı'dan üzen bir haber geldi. Yıllardır Huntington hastalığı ile mücadele eden ve Darülaceze'de yaşamını sürdüren Danlı'ya alzheimer tanısı konulduğu ortaya çıktı.

Kadir İnanır, Nuri Alço, Ahu Tuğba ve Aydan Şener gibi Türk sinemasının büyük isimleri son dönemlerde yaşadığı sağlık sorunlarıyla hayranlarını endişelendiriyor. Şimdi de başka bir Yeşilçam yıldızının sağlık durumu sevenlerini üzdü. 

Sevgi Can Danlı

Sevgi Can Danlı

74 yıllık ömrüne güzellik kraliçeliği ve Yeşilçam starlığı sığdıran Sevgi Can Danlı, bir süredir genetik bir hastalıkla mücadele ediyordu. Huntington nedeniyle vücut fonksiyonlarını kaybetmesiyle tek başına hayatını idame ettiremediğini gören Danlı, geçtiğimiz yıllarda Darülaceze'ye yerleşme kararı almıştı.

Hayat öyküyle yürek burkan ünlü sanatçıya kısa bir süre önce alzheimer tanısı da konulduğu ortaya çıktı.

Hafta Sonu Dergisi'nden Mezin Dedeyi'nin haberine göre; 60'lı ve 70'li yıllara güzelliğiyle damga vuran ünlü sanatçı, birçok şeyi hatırlamakta güçlük çekiyor. Ancak unutumadığı isimlerden biri 2022 tarihinde hayatını kaybeden usta oyuncu Cüneyt Arkın. Cüneyt Arkın hakkında "Çok güzel adamdı" diyen Danlı'nın son durumu sevenlerini üzdü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

7200 basamak çıkarak Tai Dağı'na ulaştılar! Çektikleri acı ise gündem oldu

Felçten şüpheleniliyordu! 60 yaşındaki İngiliz kadın yaşadıklarını ilk kez anlattı

İLİŞKİLİ HABER

Felçten şüpheleniliyordu! 60 yaşındaki İngiliz kadın yaşadıklarını ilk kez anlattı
Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin Antalya'da konser verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin Antalya'da konser verdi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0