Sanat dünyasından İsrail’in eli kanlı bakanı Katz'a zehir zemberek sözler: Haddini bil katil!

Soykırımcı İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan iftira ve hakaret içeren rezil paylaşımının ardından topa tutuldu. Başta devlet kademesinden önemli isimler olmak üzere sanat dünyası da Katz'ı yerden yere vurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan iftira ve hakaret içeren skandal paylaşımıyla gündeme gelen İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'e tepkiler peş peşe geliyor.

Başkan Erdoğan'ı 'diktatör' olarak tanımlayan ve 'tehdit' içerikli söylemlerde bulunan katil İsrail'in Dışişleri Bakanı Katz'a devlet kademesinden yurttaşlara kadar dört bir yandan sesler yükselirken sanat dünyası da bu rezil hamleye kayıtsız kalmadı.

SANAT DÜNYASINDAN TEPKİLER PEŞ PEŞE GELDİ

Katz'ın paylaşımının altına yorum yapan ünlü şarkıcı Fettah Can, soykırımcı İsrail'e ateş püskürdü. "Cevabını aldın mı lan ......." şeklinde yorum yapan Can'a pek çok kişiden de destek geldi.

"ALLAH'IN EVİNDEN SESİMİZ ELBET ULAŞMIŞTIR SANA"

Öte yandan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte camide dua okunurken yaptığı paylaşımla Katz'a seslendi ve şu ifadeleri kullandı:

"Çok merak ediyorsan, biz bugün Sn. Cumhurbaşkanımız ve büyük bir cemaat ile sana ve katil devletine lanet okuyup, katlettiğiniz şehitlere dua ediyorduk, korkakça klavyeden değil yüce Allah'ın evinden sesimiz elbet ulaşmıştır sana. Bak işine Katz, Türk milletine sataşanların sonunu da yasakladığınız kitaplardan okursun."

"HADDİNİ BİL KATİL"

Ünlü şarkıcı Alişan ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Katz'ı hedef alarak "Ömrünü tüm dünyadaki mazlumlara ve ezilenlere adamış ve onlarla birlikte mücadele etmiş. Cumhurbaşkanımıza, kanlı ellerinizle laf edecek son insan bile değilsiniz. Haddi bil katil. Allah'ım sizi kahhar ismiyle perişan etsin inşallah" ifadelerine yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sözleri yüreklere dokundu! "Filistinlilerden utandım, ölen çocuklardan utandım"

Sharon Stone'un kaza geçirdiği söylenmişti! Altında yatan gerçek başka çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Sharon Stone'un kaza geçirdiği söylenmişti! Altında yatan gerçek başka çıktı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 22

j211 2 ay önce

Hiç kendimizi avutmayalım. İsrailin yanında olan bebek katillerini seven ve alkışlayan, hatta israilin türkiyey saldırıp ak parti iktidarını devirmesini temenni eden sanatçı kılıklı çok m/adam var.

Murat gözükara 2 ay önce

Yahudi sürek avı dünyada başlarsa şaşmam...

müslüman 2 ay önce

Tüm yahudi vehiristiyan toplumunun hakından İslama sarılmak gelir.

aslan 2 ay önce

vatan sever sanatcılardan ses varda içimizdeki israil tohumlarından hiç ses yok

sönmez 2 ay önce

allah kuranda niye bu yahudileri israil ogullarını lanetledigini daha iyi anlaşılıyor anlıyorum yaradan bile lanetlemiş bu insanları bize laf düşmez

Yorumların Tümünü Okuyun