Kadir Ezildi soluğu Erzurum'da aldı! Nişanlısı Gamze Türkmen'e öyle bir sürpriz yaptı ki...

Kadir Ezildi nişanlısı Gamze Türkmen'i özledi ve soluğu Erzurum'da aldı. O anlardan paylaşımlarda bulunan Kadir Ezildi, nişanlısı Gamze Türkmen'e yaptığı şakayı da takipçileriyle paylaştı.

Ekranlarda yayınlanan 'En Hamarat Benim' ve 'Temizlik Benim İşim' gibi programların sunuculuğunu yapan Kadir Ezildi özel hayatı ile gündeme geliyor. Sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlanan Ezildi, söz ve nişanını da Erzurum'da yapmıştı.

Nişandan 15 gün sonra Gamze Türkmen'i özleyen Ezildi, haber vermeden soluğu Erzurum'da aldı. Ancak kavuşma anı, Kadir Ezildi'nin hayal ettiği gibi olmadı.

Kadir EzildiİLİŞKİLİ HABERKadir Ezildi'nin müstakbel eşi Gamze Türkmen kimdir kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

KADİR EZİLDİ'DEN NİŞANLISINA SÜRPRİZ!

Paylaşımda bulunan Ezildi, "Sabah 5 buçukta ucağa bindim 7 buçukta indim, balkonun altına gittim. Aradım dedim ki kalk kapıda bir kargocu varmış dedim, paketini getirmiş dedim. Balkona çıktı uyku sersemi karşısında beni görünce ben el sallıyorum oradan diyor ki 'ben aşağı gelemem.' O da kendi kendine diyormuş ki bu kargocu bana niye el sallıyor. 15 günde nişanlısını unutmuş arada gelip kendimi hatırlatmam gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"HAYATIMIN BAŞROLÜ"

Kadir EzildiİLİŞKİLİ HABERKadir Ezildi'nin annesi Ümran Kaplan kimdir ve kaç yaşında? Ümran Kaplan'ın hastalığı ne?

Ezildi, nişanlısıyla yaptığı paylaşıma 'Hayatımın her anı Türk sineması tadında. En büyük eksiğim hayatımın başrol oyuncusuydu. Artık yeni mutlu senaryolarının yazarı olarak hayatıma hoş geldin.' notunu düşmüştü.

Usta oyuncu Sema Çeyrekbaşı hayatını kaybetti! Sema Çeyrekbaşı kaç yaşındaydı?

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu Sema Çeyrekbaşı hayatını kaybetti! Sema Çeyrekbaşı kaç yaşındaydı?
Angelina Jolie ve Brad Pitt'in oğulları Pax hastanelik olmuştu! Jolie elinden geleni yapıyor

İLİŞKİLİ HABER

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in oğulları Pax hastanelik olmuştu! Jolie elinden geleni yapıyor
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

abdullah ünal 1 ay önce

2 sene sonra görürüz sinema filminin sonunu

Toplam 2 beğeni

Selçuk 1 ay önce

Bize bunlarla gelin.kadirin bebeklik halleri falan.merak içindeyiz.

Toplam 2 beğeni