Yusuf Dikeç davet etti Elon Musk 'tamam' dedi! İkili o diyalogla gündemde

2024 Paris Olimpiyatları'nın adeta gözdesi olan Milli sporcu Yusuf Dikeç, dünyanın dört bir yanında geniş yankı uyandırdı. Milli sporcuya bir hayli ilgi gösteren dünyaca ünlü girişimci Elon Musk, Dikeç'in İstanbul davetini geri çevirmedi.

Paris Olimpiyatlarına Türk sporcular damgasını vurdu. Bunların en başında da 10 Metre Havalı Tabanca Karışık Takım Final müsabakasında takım arkadaşlarıyla birlikte gümüş madalya elde eden Yusuf Dikeç geliyor. Dikeç, hiç ekipman kullanmadan ve eli cebinde atış yapan rahat görüntüsüyle ülkemizde ve dünyada dikkat çekti. Özellikle Japonya'da büyük ilgi toplayan Dikeç, şimdi de Elon Musk ile samimi diyaloğuyla gündemde.

ELON MUSK'I İSTANBUL'A DAVET ETTİ

Sosyal medyayı çok aktif kullanmayan Milli sporcu Dikeç, olimpiyatlardan sonra gelen bu ilgiye kendisinin de çok şaşırdığını belirtti. Gözlük, kulaklık, lens gibi çeşitli ekipmanlar kullanmayan Dikeç'in, eli cebinde atış yapması onu, dünya genelinde en çok konuşulan isimlerden biri haline getirdi.

Şevval İlayda Tarhan ve Yusuf Dikeç

Şevval İlayda Tarhan ve Yusuf Dikeç

Olimpiyatlardaki başarısından sonra X (twitter) hesabı açan Dikeç, Elon Musk'la da takipleşmeye başladı. Resmi X hesabından Elon Musk'u etiketleyerek onu İstanbul'a davet eden Dikeç, "Merhaba Elon, geleceğin robotlarının elleri ceplerindeyken Olimpiyatlarda madalya kazanabileceklerini düşünüyor musun? Bunu kıtaları birleştiren kültürel başkent İstanbul'da tartışmaya ne dersin?" dedi.

ELON MUSK İSTANBUL YOLCUSU

Dikeç'in davetini yanıtsız bırakmayan iş insanı Musk, "Robotlar her seferinde tam hedefi vuracak" ve "İstanbul'u ziyaret etmeyi dört gözle bekliyorum. Dünyanın en büyük şehirlerinden biri" diyerek daveti kabul etti.

Yusuf Dikeç Elon Musk diyaloğu

Yusuf Dikeç Elon Musk diyaloğu

Dikeç, 3 Ağustos günü X'e katılmış ve "Merhaba" şeklinde gönderi yayınlamıştı. Dikeç'in gönderisi X'in resmi hesabı tarafından "Hoşgeldin" şeklinde yanıtlanmıştı.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0