Ajda Pekkan öfkeden deliye döndü! Protokol koltuğunda oturan konuklarını fena fırçaladı

Harbiye'de sahne alan ve konuklarını eğlendirmek için sahne alan Ajda Pekkan, öfkeden deliye döndü. Protokol koltuğunda oturan iki konuğunun erken ayrılmasına tahammül edemeyen şarkıcı, sert çıkıştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü yıldız Ajda Pekkan, Harbiye'de konser verdi. Binlerce hayranına unutulmaz anlar yaşatan Pekkan, konser sırasında  protokolde bulunanların erken ayrılmaya başlamasına sert tepki gösterdi. Ünlü sanatçı, ''Protokol kurallarını bilmiyorsanız gelmeyin'' sözleriyle konuklarını fena haşladı.

ÖFKEDEN DELİYE DÖNDÜ

78 yaşındaki ünlü şarkıcı 3 saatten fazla sahnede kaldı. 6 şarkı söyleyen Ajda Pekkan, konserin sonlarına doğru yaşadığı durumu kaldıramadı ve kendisini dinlemeye gelen protokol izleyicilerine sert sözlerde bulundu.

Konser alanından ayrılan kişilere dönerek "Ben sizin konserinize gelsem ve en önde protokolde otursam ve ondan sonra çekip gitsem siz ne dersiniz?" dedi. Ünlü sanatçının o sözleri hayranları tarafından tepkiyle karşılandı. Pekkan ise sözlerinin devamında, "Protokol kurallarını bilmiyorsanız göstermelik gelmeyin" dedi.

Barış Manço'nun programında Sezen Aksu'nun şarkısını seslendirmişti! Meğer o kişi...

İLİŞKİLİ HABER

Barış Manço'nun programında Sezen Aksu'nun şarkısını seslendirmişti! Meğer o kişi...
Ajda Pekkan'ın Protokol krizine utandıracak açıklama! "Annem vefat etti"

İLİŞKİLİ HABER

Ajda Pekkan'ın Protokol krizine utandıracak açıklama! "Annem vefat etti"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

zafer gülten 1 ay önce

bedava olursa izlerim ,yoksa 70 i geçmiş,her yeri slikon ,makyaj ,sesi kartlaşmış kadını izlemeye ne para verecem.

Türk sanat 1 ay önce

Demekki ordada liyakat bitmiş önüne geleni protokole oturtursan olacağı bu halbuki 25-30 sene önce ne kadar kaliteli toplumduk ne kadar kaliteli zarif sanatçılar vardı şimdi öylemi çıkıyorlar deli deli hoplayıp zıplıyorlar banttan söylüyorlar canlı cırtlak tabi