'Ama yine iyi ilerledim' sözleriyle tanınan Poyraz'dan yeni paylaşım! Roblox'un kapanmasına...

Öğretmenlerinin sosyal medya platformu üzerinden yayınladığı bir video üzerine kısa süre içerisinde fenomen olan Poyraz, Instagram'ın ardından Roblox oyununun kapatılmasına tepki gösterdi. İkonik ismin yetkililere seslendiği anlar sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Öğretmenlerinin sınıf içinde düzenlediği bir yarışma esnasında duygu dolu halleriyle dikkat çeken Poyraz, 'Ama yine iyi ilerledim' sözleriyle sosyal medyada gündem olmuştu. Kısa süre içerisinde ikonikleşen cümlesiyle fenomen hale gelen Poyraz'dan yeni bir paylaşım geldi. Minik Poyraz Instagram'ın ardından oynadığı Roblox oyununun kapatılmasına isyan etti. 

Ama yine iyi ilerledim

Ama yine iyi ilerledim

"TÜRKİYE YETKİLİLERİ LÜTFEN AÇSIN"

Paylaşımı sırasında "Instagram'dan sonra Roblox'un kapatılmasını hiç onaylamıyorum" diyerek yetkililere seslenen minik Poyraz, oyunu iki yıldır oynadığının belirterek "Türkiye'nin yetkilileri lütfen açsın onu." dedi. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşımı üzerine minik Poyraz, sosyal medyada adeta beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

İşte, yapılan o paylaşım...

Elon Musk yine yaptı yapacağını: Robot sevgilisini romantik yemeğe çıkardı!

İLİŞKİLİ HABER

Elon Musk yine yaptı yapacağını: Robot sevgilisini romantik yemeğe çıkardı!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

Elif 1 ay önce

Nasıl bir aile bunu onaylayıp birde çocuğunun videosunu çekip bilinçli bir şekilde sosyal medyaya yükler anlayamıyorum . Bu oyun zaten uygun bir oyun değil oturup çocuğunuza bunun yanlış birşey olduğunu anlatın lütfen

a.d. 1 ay önce

Adı üstünde çocuk. Ailesinden ülkesi ve maneviyat olarak hiç bir şey alamadığı belli. Neyin ne olduğunu kendisini nereye sürükleyeceğini bilemiyor. Milli ve manevi yönden beslenmesi lazım. Yoksa al sana yeni bir Şahan,Tarkan,cem........

konuk 1 ay önce

gizli tehlikeyi bilmiyor çocuk oyun olarak bakıyor.