Ajda Pekkan'ın Protokol krizine utandıracak açıklama! "Annem vefat etti"

Ajda Pekkan'ın geçtiğimiz günlerde Harbiye'de verdiği konserde protokol izleyicilere sert tavrı gündem olmuş sosyal medyada büyük tepki ile karşı karşıya kalmıştı. Yazar Cem Tunçer ise gelen tepkiye Ajda Pekkan'ın utandıracak açıklamada bulundu.

78 yaşındaki ünlü pop yıldız Ajda Pekkan, geçtiğimiz günlerde Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleştirdiği konserinde kendisini dinlemeye gelen izleyicileri fena şekilde haşlamıştı. Protokolde oturan dinleyicilerin konser bitmeden hareketlenmesini gören Pekkan, performansını yarıda keserek "Ben sizin konserinize gelsem ve en önde protokolde otursam ve ondan sonra s... gitsem, siz ne dersiniz? Protokol kurallarını bilmiyorsanız göstermelik gelmeyin" demişti.

Ajda Pekkan öfkeden deliye döndü! Protokol koltuğunda oturan konuklarını fena fırçaladıİLİŞKİLİ HABERAjda Pekkan öfkeden deliye döndü! Protokol koltuğunda oturan konuklarını fena fırçaladı

Şimdi ise protokolde oturan bir dinleyiciden Ajda Pekkan'ı utandıracak bir açıklama sosyal medya hesabından geldi. Yazar ve çevirmen Cem Tunçer paylaşımında, "Dün gece Ajda Pekkan'ı protokolden dinlerken annemin vefat haberini aldım. Yerimden telaşla, ağlayarak kalkarken Ajda Pekkan'ın tepkisiyle karşılaştım. Çok üzgünüm. Onun gibi bir sanatçıya bu tavrı yakıştıramadım," dedi.

Ajda Pekkan öfkeden deliye döndü! Protokol koltuğunda oturan konuklarını fena fırçaladı

İLİŞKİLİ HABER

Ajda Pekkan öfkeden deliye döndü! Protokol koltuğunda oturan konuklarını fena fırçaladı
Osmanlı hanedanının kızının başı Adele yüzünden dertte! Komşularıyla mahkemelik oldu

İLİŞKİLİ HABER

Osmanlı hanedanının kızının başı Adele yüzünden dertte! Komşularıyla mahkemelik oldu
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 6

vatandaş 1 ay önce

? Ne olursa olsun bu tavrı yanlış dün yazmıştım ya bir hastalık vardır yada ölüm haberi vardır diye. ölüm haberi almışlar siz olsaydınız ne yapardınız ? en son derdiniz sanatçının kaprisi olurdu.

blnt 1 ay önce

ajda pekkan sanatçı ???? sanatçı olmak bu ülkede kolay değildir bunu kimse unutmasın sanatçı kisvesi altında egolu kibirli burnu havalılar sizi

Toplam 1 beğeni

Ozlen 1 ay önce

Bu bunaktan ne beklenir ki başka, sanatçı diye severdim ama bu olaydan sonra bitti. yazıklar olsun bilmeden etmeden bir de küfrederek konuşmuş. Tek kelime ile yazık ülkemizin sanatçısı olarcak bunak

Toplam 1 beğeni

Burhan 1 ay önce

sanki icat yapıyor hanfendi .ister dinler ister giderim bu ne kibir

Toplam 2 beğeni

NİYAZİ KARACA 1 ay önce

Biraz ayıp olmuş ama okkalı bir cevap, bazen söylenmesi gereken söz doğal olarak söylenmeli.

Yorumların Tümünü Okuyun