İzzet Yıldızhan'dan çok özel itiraflar! "Ben yapamadım çocuklarım yapsın"

Türk halk ve fantezi müzik sanatçısı İzzet Yıldızhan, evlilik ve özel hayatıyla ilgili soruları yanıtladı. Yıldızhan, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

61 yaşındaki İzzet Yıldızhan'ın 3 farklı kadından 9 tane çocuğu bulunuyor. Son 23 yıldır Ajda Yıldızhan ile evli olan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz akşam Kıbrıs'ta sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarına çok özel açıklamalarda bulunan Yıldızhan, aile hayatıyla ilgili pişmanlıklarını ve mutluluklarını dile getirdi.

Ünlü şarkıcı müzik dışında başka mesleklerle de uğraştığını ve yakın zamanda Ankara'da bir otel açtığını söyledi. Çok çalışkan biri olduğunu vurgulayan Yıldızhan, "Nerede yattığımı bilmiyorum bazen. 3-5 gün kendimize zaman ayırınca mutlu hissediyoruz" dedi.

İzzet Yıldızhan ve çocukları

İzzet Yıldızhan ve çocukları

ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALARDA BULUNDU

İş insanı olduğunu ve ailenin onun için hep geri planda kaldığını söyleyen Yıldızhan, aile hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Ünlü şarkıcı, "Aile hayatım hep geri plandaydı. Ben iş insanıyım aynı zamanda ama sahneler haricinde mesleğimi hiç göstermedim. Son zamanlarda siz yakaladınız birkaç kere. Çok güzel bir ailem var, bugüne kadar muhafaza ettim hep. Rahat bir hayat yaşamak istiyorum, yaşlandık artık." şeklinde konuştu.

Aile hayatını herkese göstere göstere yaşayanların evliliklerinin hep bittiğini belirten Yıldızhan sözlerine, "Çok güzel bir ailem var benim. Eksiden ailesi ile yaşantısını bir yerlerde gösterenlerin hep aile hayatı bitti. Hepsine söyledim zamanında, hep bitti evlilikleri. Bazı özel şeyleri ayrı yaşamak lazım. Gece çalışmıyorum artık kolay kolay. Sahnelere arada çıkıyorum ve çok keyif alarak yapıyorum." şeklinde devam etti.

YAKINDA OĞLUNU EVLENDİRİYOR

Önümüzdeki günlerde oğlu Mustafa'ya düğün yapacaklarını söyleyen Yıldızhan, dede olmayı istediğini söyledi. Kendisinin çocuklarına çok zaman ayıramadığını belirterek çocuklarının eşleri ve kendi çocuklarıyla daha fazla ilgilenmesini dilediğini ifade etti. Ünlü şarkıcı "Dede olmaya da tabii ki hazırım. Torunumun olmasını isterim, yavrumun yavrusunu sevmek istiyorum. En fazla üç çocuk yapsınlar isterim çünkü çocuklarıyla ilgilenebilsinler. Onlar ben değiller, ben onları çok iyi yetiştirmeye çalışıyorum. Çoğu zaman çocuklara vakit ayırmayı kaçırdım, onlar kaçırmasınlar. Eşlerine ve çocuklarına zaman ayırsınlar isterim" dedi.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0