Mazhar Alanso'dan duygulandıran sözler! "Sadece bir müzik arkadaşı değil kardeştik"

Mazhar Alanson, Nevşehir Kültür Yolu Festivali’nde verdiği konserde geçtiğimiz yıl vefat eden arkadaşı Özkan Uğur'u andı. Duygulandıran sözler söyleyen Mazhar Alanson, MFÖ üyesi Özkan Uğur için, "sadece bir müzik arkadaşı değil kardeştik” ifadelerini kullandı.

Nevşehir’de düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin yedinci gününde, MFÖ grubundan Mazhar Alanson, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Birbirinden farklı şarkılarını söyleyen Alanson, 8 Temmuz 2023 yılında kaybettiği grup üyesi Özkan Uğur'u anmayı da ihmal etmedi. Konser esnasında duygulandıran sözler söyleyen Alanson, "Acısı hala içimizde" dedi.

Özkan Uğur ve Mazhar Alanson

Özkan Uğur ve Mazhar Alanson

"SADECE BİR MÜZİK ARKADAŞI DEĞİL KARDEŞTİK"

Konser esnasında arkadaşı Özkan Uğur için şu sözleri ifade Eden Alanson, "Acısı hala içimizde, ne zaman sağıma baksam onu görüyorum, sadece bir müzik arkadaşı değil, kardeştik." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ankaralı Turgut'un son paylaşımı gündeme damgasını vurdu!​

Almanya'da PKK'lı teröristler Yusuf Dikeç'in grafitisine saldırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Almanya'da PKK'lı teröristler Yusuf Dikeç'in grafitisine saldırdı!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0