Alişan'ın eşi Buse Varol üniversite kazandı! Bakın hangi bölümü okuyacak...

Ünlü müzisyen Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, yıllar sonra hayalini gerçekleştirmeye büyük bir adım attı. Üniversite sınavına giren ve tercih yapan Varol, İstanbul'da üniversiteye yerleşti.

ÖSYM, milyonlarca üniversiteli adayının beklediği sonuçları yayınladı. Üniversite sınav sonuçları kimi adayları mutlu ederken kimileri ise şansını bir sonraki sene deneyecek. Sonuçlara sevinen isimlerden biri de Buse Varol. Ünlü isim, 2024 üniversite yerleştirmelerinde İstanbul'da bir üniversiteye yerleşti. Varol'un sevincine eşi Alişan'da katıldı.

O ARTIK ÜNİVERSİTELİ!

Ünlü oyuncu ve sosyal medya fenomeni Buse Varol, Üsküdar Üniversite'si Psikoloji bölümünü kazandı. Alişan, eşinin mutlu haberini sosyal medya hesabından paylaşarak "Evet üniversite sınavını kazandı... Üsküdar Üniversitesi Psikoloji... Bence sadece bizim çevreyi tedavi etse paraya para demez" notunu düştü.

Buse Varol, eşinin paylaşımını kendi hesabından alıntılayarak "Sonunda hayalim gerçek oldu" dedi. Varol, daha önce Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı ile Pamukkale Üniversitesi İşletme Yönetimi bölümlerini okumuştu.

Alişan 3. kez mi baba oluyor? Alişan'ın eşi Buse Varol hamile mi?

İLİŞKİLİ HABER

Alişan 3. kez mi baba oluyor? Alişan'ın eşi Buse Varol hamile mi?

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

vatandas 1 ay önce

parasi olan giren universite))sanki odtu matematik kazandi :)))

Fatih 1 ay önce

Hep düşük puanlı paralı üniversiteler okumuş. Kişiyi eleştirmek değil amacım. Sadece yıllık birkaç yüz bin tl. ödeyebilecek parası olan herkes buraları kolayca kazanıp okuyabilir. Puanları çok düşük. Çok bir bilgi ve zekaya gerek yok. Mesela bu bölüm 258 puan ile kazanılabiliyor. Ama paralı olmayan bir üniversitede bu puana 2 yıllık bile zor kazanırsın. Örnek: Hacettepe Turizm ve Otelcilik 2 yıllık ve puanı 308 puan.

Toplam 1 beğeni

Merve b 1 ay önce

Adam karısını dışarı çıkarmıyorki çalıştırmıyorki bu üçüncü üniversitesi yaş gelmiş 35 e bastır parayı oku dur çalışamadıktan sonra evde köle hayatı sürdükten sonra böyle hayat düşmanıma vermesin rabbim köreldi gitti güzelim kız güzelim gençliği

burhan 1 ay önce

paranın gözü çıksın