Alişan 3. kez mi baba oluyor? Alişan'ın eşi Buse Varol hamile mi?

Oyuncu ve türkücü Alişan'ın eşi Buse Varol, üniversiteye başlayacak olmanın heyecanı yaşıyor. Ünlü ismin ikinci bir heyecana daha gebe olduğu iddiası ortaya atıldı. Buse Varol hamile mi? Alişan ve Buse çifti bebek mi bekliyor?

Ünlü türkücü Alişan ve oyuncu Buse Varol 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. İlk çocukları Burak'ı 2019 yılında kucağına alan çift, ikinci kez anne baba olmayı ise 2021 yılının Şubat ayında kızları Eliz ile tattı. Şimdilik 4 kişilik olan Tektaş ailesine yeni bir üye katılıp katılmayacağı soruları sosyal medyada dolanmaya başladı.

ALİŞAN VE BUSE ÇİFTİ 3. ÇOCUKLARINI MI BEKLİYOR?

34 yaşında olan Buse Varol, daha önce katıldığı bir gecede yaptığı bir açıklama ile kafaları karıştırmıştı. Varol, "Yepyeni bir yaş. Birlikte kutladığımız 6. doğum günümüz. En önemlisi sağlık, gerisi geliyor. Ailemiz de büyüyor. Belki daha da büyür. Neden olmasın? Geniş aile güzeldir" demişti. Ünlü ismin bu sözleri 3. çocuğa yeşil ışık yaktığı şeklinde yorumlanmıştı.

Buse Varol hamile mi

Buse Varol hamile mi

Bununla birlikte geçtiğimiz aylarda bir magazin programına telefonla bağlanan Varol, hamile olduğu yönündeki iddiaları yalanlamış ve "Çocuklar daha çok küçük, iki çocuğu bir arada büyütmek çok zor. İş hayatına yeniden dönmeye hazırlanıyorum. Şu anda öyle bir şey yok" demişti.

Ünlü isim şimdilerde ise üniversite okumaya hazırlanıyor. 2024 üniversite tercihlerinde yerleşen Varol, Üsküdar Üniversite'sinde psikoloji okuyacak.

Alişan'ın eşi Buse Varol üniversite kazandı! Bakın hangi bölümü okuyacak...

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'ın eşi Buse Varol üniversite kazandı! Bakın hangi bölümü okuyacak...
Kullanmadığı evine gelen fahiş su faturasına sitem etmişti! Belediye'den yanıt gecikmedi

İLİŞKİLİ HABER

Kullanmadığı evine gelen fahiş su faturasına sitem etmişti! Belediye'den yanıt gecikmedi

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0