Kullanmadığı evine gelen fahiş su faturasına sitem etmişti! Belediye'den yanıt gecikmedi

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Muğla'nın Bodrum ilçesindeki evine gelen su faturasına isyan eden Demet Akalın'ın su krizi devam ediyor. Ünlü şarkıcının sitemi üzerine belediyeden açıklama geldi.

Demet Akalın Bodrum Yalıkavak'ta bir villaya sahip. Geçtiğimiz haftalarda koltuk örtüleriyle gündeme gelen ev şimdi de su faturası kriziyle gündemde. Ünlü şarkıcı birkaç gün önce evine gelen 18 bin lira su faturasına isyan etmişti. X (twitter) hesabından paylaşım yapan Akalın, "Oturmadığım Bodrum'daki eve 18 bin lira su parası gelmiş hayaletler geziyor herhalde evde!!!" demiş ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ) resmi twitter sayfasını etiketlemişti.

KULLANMADIĞI EVİNE GELEN SU FATURASINA SİTEM ETTİ

Günaydın'ın haberine göre; ünlü şarkıcının evine gelerek su sayacını kontrol eden MUSKİ görevlileri sayaçta bir arıza olmadığını ve söz konusu miktarın tüketimden kaynaklandığını belirtti.

Akalın'ın kullanmadığını iddia ettiği evine gelen faturaya ilişkin "Hayaletler (!) eğer sırf eğlence olsun diye her gün havuzun suyunu boşaltıp yeniden doldurmuyorsa ya da üç harfliler için hamam işletmiyorsa 18 bin lira su faturası gelmesine imkan yok." denildi.

Demet Akalın

Demet Akalın

Akalın, daha önce çevredeki toz ve kir sebebiyle Çeşme Belediyesi'ne de sitem etmiş ve "Allah aşkına bu nedir? Her yer toz toprak. Şuraya 2 aylığına geliyoruz, toz içindeyiz. Çeşme Belediyesi buraya el atabilir mi bir zahmet" demişti.

Alişan 3. kez mi baba oluyor? Alişan'ın eşi Buse Varol hamile mi?

İLİŞKİLİ HABER

Alişan 3. kez mi baba oluyor? Alişan'ın eşi Buse Varol hamile mi?

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

AYDIN COŞKUN 1 ay önce

demet hanım evin yedek bir anahtarıda bir tanıdığında olmasın. bu zamanda insan babasına bile güvenemez duruma geldi.

Ddddd 1 ay önce

Belediyediyenin verdiği cevap berede

Rofar 1 ay önce

Sayın Denet hanım komşunuz belki kaçak boru çekip kendi havuzunu dolduruyordur olur mu? olur neden olmasın burası Türkiye!