Cansel Elçin'den müjdeli haber! Eşi Zeynep Tuğçe Bayat hamile olduğunu açıkladı

Hatırla Sevgili, Gönülçelen, Aybüke Öğretmen Oldum Ben gibi pek çok yapımda yer alan ünlü oyuncu Cansel Elçin ve meslektaşı Zeynep Tuğçe Bayat müjdeli haberi duyurdu. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından bebek beklediklerini açıkladı.

Fransa'da ve Türkiye'de birçok yapımda yer alan ünlü oyuncu, senarist ve yönetmen Cansel Elçin, kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Tuğçe Bayat ile 2020 yılında dünya evine girmişti. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan çift, müjdeli haberi takipçileriyle paylaştı. Zeynep Tuğçe Bayat ve Cansel Elçin bebek beklediklerini duyurdu.

CANSEL ELÇİN BABA OLUYOR

Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat, son dönemde başrolünde Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Netflix dizisinde rol almıştı. 34 yaşındaki Zeynep Tuğçe Bayat, karnı burnunda pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Cansel Elçin, eşiyle birlikte ultrason fotoğrafıyla verdikleri pozu "Biz bir aileyiz" notuyla paylaştı. Çiftin müjdeli haberine tebrik mesajları yağdı. Ünlü çift ilk kez anne baba olmanın heyecanını yaşayacak.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Zekiye 1 ay önce

Bir müjdede ben vereyim bizim akrabanın gelinide hamileymiş.