Arda Turan'ın hayatı belgesel oldu! "Çocuklarıma bırakmak istediğim miras bu"

Teknik direktör ve eski futbolcu Arda Turan'ın hayatı belgesel oldu. "Arda Turan: Yüzleşme" adlı belgeselin galası yapıldı. Turan, "Oğullarıma, eşime ve isteyen gençlere bırakmak istediğim bir miras bu belgesel" dedi.

Türk futbol tarihinde belirgin bir yer tutan Turan'ın hayatı, kariyeri, iniş ve çıkışları seyirciyle buluştu. Prime Video'da yayınlanan "Arda Turan: Yüzleşme" belgeselinin galası, geçtiğimiz akşam Paribu Cineverse Kanyon'da yapıldı. Geceye spor ve sanat dünyasından pek çok isim katıldı. Eşi ve çocuklarıyla birlikte gelen Turan, "Yüzleşme çok güzel ama bir o kadar da zor bir kelime. Hele insanın kendisiyle yüzleşmesi gerekiyorsa daha da zor. Biz geçtiğimiz 8 ay boyunca, futbola âşık bir çocuğun başarı hikayesini, umutlarını, mutluluklarını, inişlerini, çıkışlarını, pişmanlıklarını anlatmaya çalıştık. Ben acısıyla, tatlısıyla bu hikayemle gurur duyuyorum. Oğullarıma, eşime ve isteyen gençlere bırakmak istediğim bir miras bu belgesel" şeklinde konuştu.

HAYATI BELGESEL OLDU

Galaya katılan Fatih Terim, "Arda’yı 12 yaşından beri tanırım. Sevinçlerine, üzüntüsüne, yükselişi, başarısı ve sırlarına hakimim. Türkiye’nin en kariyerli futbolcusu ve en kariyerli hocalardan birisi olacağına da inancım tam" dedi.

Geceye katılan isimler arasında Hasan Can Kaya, Bertuğ Yıldırım, Mustafa Ceceli ve Zeynep Selvili de bulunuyor.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0