DSÖ: Korkutan virüsü açıkladı! Tuğçe Kandemir'in 'maymun çiçeği virüsü' gündem oldu

Türk şarkıcı Tuğçe Kandemir, DSÖ'nün yeni duyurduğu virüs hakkında paylaşımda bulundu. Kandemir, son dönemde dikkat çeken hastalık 'maymun çiçeği virüsü' hakkında yaptığı paylaşımla gündem oldu.

2018 yılında "Bu Benim Öyküm" adlı şarkısıyla müzik dünyasında dikkat çeken Kandemir, Türkiye'de büyük bir üne kavuştu. Geçtiğimiz aylarda dünyaevine giren Tuğçe Kandemir, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Konserden konsere koşan başarılı şarkıcı, şimdide son dönemde "Dünya Sağlık Örğütü"nün gündeminde olan 'maymun çiçeği virüsü' hakkında paylaşımda bulundu.

YENİ LEVEL AÇILDI

Dünya Sağlık Örgütü'nün, maymun çiçeği virüsü dolayısıyla dünya çapında acil durum ilan etme kararı aldı. Kısa sürede herkesin araştırma odağı olan yeni salgın herkesin dikkatini çekerken ünlü şarkıcı Tuğçe Kandemir'de yeni virüs hakkında paylaşımda bulundu. Kandemir, "Bu nedir şimdi ya yeni level açıldı' ifadelerini kullandı.

Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal'ı çiçeklere boğdu! Yazdığı not dikkat çekti

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal'ı çiçeklere boğdu! Yazdığı not dikkat çekti

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

memur 1 ay önce

Açıklama <> boş boğazlık laf olsun torba dolsun. söz ola kese savaşı söz ola kestire başı