Arda Turan yıllar sonra şoke eden gerçeği itiraf etti! "En yanlış olduğum konu..."

Başarılı kariyeriyle dikkat çeken teknik direktör ve eski futbolcu Arda Turan'ın hayatı belgesel oldu. "Arda Turan: Yüzleşme" adlı belgeselde Turan'ın hayatı, kariyeri, sevinçleri ve pişmanlıkları anlatılıyor. Turan, belgeselde medyada da yer alan bazı olaylara ilişkin şok edici itiraflarda bulundu.

Arda Turan'ın en çetin yüzleşmelerinin seyirciye sunulduğu belgesel Amazon Prime'da yayına girdi. Ünlü futbolcunun başarılarla dolu kariyerinin yanı sıra medyada da büyük yangı uyandıran birtakım hadiselere ilişkin pişmanlıkları da dile getiriliyor.

Arda TuranİLİŞKİLİ HABERArda Turan'ın hayatı belgesel oldu! "Çocuklarıma bırakmak istediğim miras bu"

Belgeselde Turan'ın, pişmanlıklarını anlattığı kısa bir bölüm bulunuyor. Turan'ın samimi itirafları kısa sürede gündem oldu.

"EN YANLIŞ OLDUĞUM KONU..."

Arda Turan, zamanında şarkıcı Berkay ile bir barda kavga etmiş ve onun burnunu kırmıştı. Yaşanan olayın ardından Berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye giderek silahlı görüntüler veren Turan, bu olaya ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.

Arda Turan

Arda Turan

Turan, "Adam yaralamadan, silahtan ceza aldım. Haklı olarak. Bunların hepsinde suçum var. Faizi bilmem ne konusunda açıklamamda yanlışım. Hakeme saldırma konusunda yanlışım. Ama en yanlış olduğum konu, bar kavgası da değil. Hastaneye silahla gitmek. Sen mafya babası mısın? Sana ne oluyor? Kendindeki bu kadar güç zehirlenmesi nedir? Bunların hepsi gerçek doğru" dedi.

Dizi sahnesi gibi olay: Sıfır Bir dizisi oyuncusu Tümer Adakaner sırtından vuruldu!

İLİŞKİLİ HABER

Dizi sahnesi gibi olay: Sıfır Bir dizisi oyuncusu Tümer Adakaner sırtından vuruldu!
Acun Ilıcalı'nın tribündeki o anları olay oldu! Öfkeli taraftardan 'Turabi' çıkışı

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'nın tribündeki o anları olay oldu! Öfkeli taraftardan 'Turabi' çıkışı
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0