Dizi sahnesi gibi olay: Sıfır Bir dizisi oyuncusu Tümer Adakaner sırtından vuruldu!

Adana'da çekilen 'Sıfır Bir' dizisinde rol alan Tümer Adakaner, kendi dükkanında çay içerken sırtından vuruldu. Dizi sahnesini andıran olayın gerçekleştiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Polis ekipleri şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Polisiye ve suç türünde internet dizisi olan ve Adana'da çekilen Sıfır Bir'de rol alan oyuncu Tümer Adakaner'in, dün gece 13.30 sıralarında silahla vurulduğu öğrenildi.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı olan Döşeme Mahallesi'nde gerçekleşen olay güvenlik kameralara yansıdı. Kayıtlarda görünenlere göre 46 yaşındaki Adakaner'in kendi dükkanı olan paça salonunda çay içiyordu.

Mavi tişörtü ve şapkasıyla koşarak dükkana giren şahıs, Adakaner'i silahla sırtından vurdu. Kamera kaydında Adakaner'in sırtından vurulmasının ardından yere yığıldığı anlar da saniye saniye görüntülendi.

İhbar edilmesinin ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Kanlar içinde kalan oyuncunun, özel bir araçla hastaneye kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Polis ekiplerinin ise kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattığı bilgisi verildi.

 

Arda Turan yıllar sonra şoke eden gerçeği itiraf etti! "En yanlış olduğum konu..."

İLİŞKİLİ HABER

Arda Turan yıllar sonra şoke eden gerçeği itiraf etti! "En yanlış olduğum konu..."
Tolga Karel'den takipçisine tokat gibi sözler: Türk evladı olmaktan gurur duyuyorum

İLİŞKİLİ HABER

Tolga Karel'den takipçisine tokat gibi sözler: Türk evladı olmaktan gurur duyuyorum

ETİKETLER

Elif Sena Demiroğlu Yasemin.com - Editör
Yasemin - Elif Sena Demiroğlu

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul’da doğdu. Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2020 yılında yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldu. Üniversite döneminde 30. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasında 3.’lük ödülü almaya hak kazandı. Üsküdar Üniversitesinde Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisans eğitimine devam etti. İş hayatına haber editörü olarak başladı ve ardından kurumsal iletişim uzmanı olarak çalıştı. Türkiye Gençlik STK’ları Platformu’nda 3 yıla yakın kurumsal iletişim uzmanı olarak deneyim yaparken bir yandan Gençlik Liderliği Eğitim Programı'nda proje koordinatör yardımcısı olarak görev aldı. Sunucu olarak yer aldığı Balkan Sözlüğü programı TRT Türk’te dönemsel olarak yayınlandı. Sivil toplum kuruluşları ile gençlik çalışmalarında gönüllülük faaliyetlerinde bulunmaya ve amatör fotoğrafçılık yapmaya devam ederken meslek hayatına Yasemin.com ’da “Asistan Editör” olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0