Kate Middleton evlilik yüzünü çıkardı! Prens William ile boşanıyor mu?

Kanser hastalığı nedeniyle zor zamanlar geçiren Galler Prensesi Kate Middleton ve eşi Prens William'ın sosyal medya hesaplarından yayındıkları bir video, ortalığı karıştırdı. Middleton'ın evlendiği günden beri parmağında olan yüzüğünü takmaması 'boşanma' iddialarını güçlendirirken uzmanlardan beklenen açıklama geldi.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin gözde gelini Kate Middleton, son dönemlerde dünya basının en çok konuştuğu isimlerin başında geliyor. Bir süredir kanserle mücadele eden ve gözlerden uzak kalmak için büyük bir çaba sarf eden Galler Prensesi, geçtiğimiz günlerde eşi Prens William ile birlikte Paris olimpiyatları sonrası resmi sosyal medya hesabından bir video yayınladı.

KATE VE WİLLİAM BOŞANIYOR MU?

Aylar sonra ortaya çıkan Middleton'ın paylaşımında en dikkat çeken detay ise 'yüzük' takmaması oldu. Bir zamanlar Prenses Diana'ya ait olan nişan yüzüğü evlendiği günden beri parmağından çıkarmayan Kate'in bu hamlesi 'Prens William ile Kate arasına kara bulutlar mı girdi?' sorusunu gündeme getirdi.

KANSER TEDAVİSİ YÜZÜK KRİZİNİ GÜNDEME GETİRMİŞ OLABİLİR

Sosyal medyada tartışmalara neden olan 'yüzük' krizinin ardından Onkoloji Eczacısı olan Dazhi Liu, Kate'in kanser tedavisi sırasında yüzükleri çıkarabileceğini ifade etti. Liu, kemoterapi esnasında ellerde sıvı birikmesi olabileceğini ve bu durumun yüzüklerin parmakları sıkmasına neden olabileceğini açıkladı. Öte yandan Liu, metal yüzükler, radyasyon tedavisinde ciltte yanık gibi sorunları meydana getirebileceğini ve tedavi sırasında enfeksiyon kapma riskinin yüksek olacağından dolayı, yüzüğün çıkarılmasının cilt enfeksiyonlarını önleyebileceğini açıkladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Düğün dansı yerine Star Wars dövüş şovu yapan çift gündem oldu!

MasterChef'in eski yarışmacısı Batuhan'dan çok şaşırtan 'kurgu' açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'in eski yarışmacısı Batuhan'dan çok şaşırtan 'kurgu' açıklaması!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Ferhat 2 ay önce

Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm! :.).....