Burak Özçivit yatırımlarını gayrimenkule yaptı!

Mutlu evliliklerini sürdüren oyuncu çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit yatırımlarını gayrimenkul üzerinden değerlendiriyor. Özçivit Bodrum’da her biri 60 milyon TL eden 4 adet lüks villa inşa ettirdi.

Çalıkuşu dizisi setinde tanışan ve 2017 yılında nikah masasına oturan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen magazin basınının yakından takip ettiği çiftler arasında yerini alıyor. Ekranların aranılan isimlerinden olan ve büyük projelerde boy gösteren ünlü çift Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti yatırımlarıyla dikkat çekiyor. İstanbul’da oturdukları lüks sitede ikinci villalarını alan çift ilk eve 2 milyon 350 bin dolar ve ikinci villaya da 4 milyon 250 bin dolar ödemişti.

Dizilerden bölüm başı ortalama 750 bin TL kazanan ünlü oyunu Burak Özçivit geçen yıl ortalama 80 milyon TL’ye reklam anlaşması da imzalamıştı.

ETKİNLİKLERDEN KAZANDIKLARI GÜNDEME GELİYORDU

Başta Dubai olmak üzere yurt dışındaki etkinliklere katılmak için de 100 bin dolar (3 milyon TL) talep ettiği söylenen Özçivit, son olarak Dubai merkezli Alamiya şirketinin Türkiye ortak yapımı “Mahmool Makfool” adlı filmde oynamayı da kabul etmişti.

Özçivit bu projelerden kazancının büyük bölümünü gayrimenkule yatırıyor.

Posta gazetesinde yer alan habere göre Özçivit, Bodrum Turgutreis'te her biri 60 milyon TL değerinde 4 villa yaptırdı. Birine eşi Fahriye Evcen ve oğullarıyla kendisi yerleşti. Villalar, geniş bahçe alanı, modern havuz ve şık balkonlarıyla dikkat çekiyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Marmariste'ki arazisi son çıkan yangında küle döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ'un Marmariste'ki arazisi son çıkan yangında küle döndü!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Kadir 4 hafta önce

Yazıklar olsun millet aç susuz filistin ateş altında bunlar zevk içinde sizi bu duruma getiren sizi alkışlayan o zavallılara yazıklar olsun