Alain Delon 88 yaşında hayatını kaybetti!

"Plein Soleil", "Notre histoire" ve "L'Eclisse" gibi filmlerde rol alan dünyaca ünlü Fransız oyuncu Alain Delon, 88 yaşında yaşamını yitirdi.

Dünyaca ünlü Fransız aktör Alain Delon (88) hayatını kaybetti. Fransız sinemasının altın çağının yıldız ismi Delon’un vefatını çocukları duyurdu. Delon’un 3 çocuğu AFP’ye yaptıkları açıklamada, babalarının hastalıkla mücadelesinin ardından vefat ettiğini belirtti. 

Kariyeri boyunca ardı ardına başyapıtlar üreten Fransız aktör Alain Delon'un aile basın açıklamasında "Alain Fabien, Anouchka, Anthony ve (köpeği) Loubo, babalarının ölümünü duyurmaktan derin üzüntü duyuyorlar. Douchy'deki evinde, üç çocuğu ve ailesiyle birlikte huzur içinde hayata veda etti. [...] Bu son derece acı verici yas döneminde onun mahremiyetine saygı göstermenizi rica ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

ÇOCUKLARI ARASINDA MİRAS KAVGASI!

Sağlığı günden güne kötüleşen Delon’un çocukları arasındaki miras kavgası da basına yansımıştı.

Oğulları Anthony ve Alain-Fabien, kız kardeşleri Anouchka’nın babalarını manipüle ettiğini ve sağlık durumunu sakladığını iddia ediyordu. Anouchka ise, kardeşlerinin babalarının hayatını tehlikeye attığını ve İsviçre’ye taşınmalarını engellediklerini söylüyordu.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0