2 defa entübe edilen Reha Muhtar aylar sonra ilk kez görüntülendi! Açıklamasıyla çok konuşuldu

Ünlü spiker Reha Muhtar İstanbul'da evinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılmış, yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Geçtiğimiz günlerde uyandırılan ve durumunun stabil olduğu açıklanan Reha Muhtar yeniden entübe edilmişti. Reha Muhtar aylar sonra ilk kez görüntülendi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bir döneme damga vuran ünlü sunucu Reha Muhtar İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki yalısında merdivenlerden düşerek yaralandı.

Reha Muhtar entübe edildi

Reha Muhtar entübe edildi

YENİDEN ENTÜBE EDİLMİŞTİ

Merdivenlerden yuvarlanan ve hastaneye kaldırılan Muhtar geçtiğimiz günlerde uyandırıldı. Uyandırılan Reha Muhtar'ın durumunun da stabil olduğu açıklanmıştı ancak üzen bir gelişme yaşandı. Ancak yaşanan bir sıkıntı üzerine pıhtı atmasından korkan doktorları, Muhtar'ı yeniden entübe etmişti. Muhtar ile ilgili sevindiren bir gelişme yaşandı. 

REHA MUHTAR İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Reha Muhtar, aylar sonra ilk kez Bebek'te görüntülendi. Bebek’te arkadaşıyla sohbet eden Reha Muhtar’ın kilo verdiği görüldü.

Muhtar yaptığı açıklamada, “Sağlık hayatta en önemli şey. ‘Her şey benim’ derken bir anda hayatta hiçbir şeyiniz kalmıyor. Etrafımdaki herkes elimdeki her şeyi aldı” ifadelerini kullandı.

Reha Muhtar, hastane sürecinde çocuklarının yanında duran eski hayat arkadaşı Nilüfer hakkında da konuştu. Muhtar; "Bilmiyorum Nilüfer Hanım ne yaptı. Öğreneceğiz her şeyi, bilmiyorum henüz. Sonrasında açıklayacağız. Çocuklarımla görüşemiyorum, sadece okullarının önünde denk gelirsem görüşüyorum. Her şey elimden alındı" diye konuştu.

Reha Muhtar'ın elinde para dolu zarf dikkat çekti.

SOSYAL MEDYADAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAĞDI

Bir hayli zayıfladığı görülen ünlü sunucuya sosyal medyadan "Geçmiş Olsun", Kocaman adama ne olmuş ya, çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin" mesajları yağdı. 

DAHA ÖNCE ZAMAN İHTİYACI VAR DEMİŞTİ

Eski hayat arkadaşı Reha Muhtar'ı hastanede ziyaret eden şarkıcı Nilüfer, ünlü televizyoncunun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Kızı Ayşe Nazlı ile birlikte hastanede ziyarete giden Nilüfer, "Reha Bey'in durumu nasıl?" sorusuna "Gayet iyi, daha da iyi olacak. Zamana ihtiyacı var biraz. Şu anda iyi. Oturuyordu, sohbet ettik. Biraz zaman lazım. Ne zaman taburcu olacağı konusunda henüz bir şey söylemiyorlar ama ben kendisini gayet iyi gördüm. Sadece biraz yorgun." yanıtını verdi.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Avukatı Mustafa Demiral, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Reha Muhtar'ın entübe edilme sürecinin sona erdiğini ve konuşmaya başladığını açıklamıştı.

Aleyna Kalaycıoğlu sevenlerini üzdü! Engelli kız kardeşi hakkındaki tüm gerçeği açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Aleyna Kalaycıoğlu sevenlerini üzdü! Engelli kız kardeşi hakkındaki tüm gerçeği açıkladı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 61

kemikkiran 6 gün önce

bu papazdan kime ne .dua etmem isimize bakalim!

Toplam 3 beğeni

Ömer 1 hafta önce

Acı varmı acı acı varmı acı

Toplam 4 beğeni

bu hala ölmedimi 1 hafta önce

ölmedımı

Toplam 1 beğeni

bu hala ölmedimi 1 hafta önce

güzel

eeeeeeeee 1 hafta önce

28 şubatın mimar başılarından.Eee hayat böyle kimsenin günahını almayacan

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun