2 defa entübe edilen Reha Muhtar ile ilgili heyecanlandıran gelişme! Taburcu ediliyor

Ünlü spiker Reha Muhtar İstanbul'da evinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılmış, yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Geçtiğimiz günlerde uyandırılan ve durumunun stabil olduğu açıklanan Reha Muhtar yeniden entübe edilmişti. Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Muhtar ile ilgili sevindiren haber geldi. Muhtar’ın taburcu olacağı açıklandı.

Bir döneme damga vuran ünlü sunucu Reha Muhtar İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki yalısında merdivenlerden düşerek yaralandı.

Reha Muhtar entübe edildi

Reha Muhtar entübe edildi

YENİDEN ENTÜBE EDİLMİŞTİ

Merdivenlerden yuvarlanan ve hastaneye kaldırılan Muhtar geçtiğimiz günlerde uyandırıldı. Uyandırılan Reha Muhtar'ın durumunun da stabil olduğu açıklanmıştı ancak üzen bir gelişme yaşandı.

Basına yansıyan bilgilere göre; Reha Muhtar'ın genel durumu iyiye gittiği için doktorları uyandırıp yürütmek istedi.

Ancak yaşanan bir sıkıntı üzerine pıhtı atmasından korkan doktorları, Muhtar'ı yeniden entübe etti. Muhtar'ın solunum sıkıntısı yaşadığı öğrenildi.

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ SEVİNDİREN GELİŞME

Gazeteci Uğur Dündar, evinde geçirdiği kazada yüksekten düşme sonucu ağustos ayında hastaneye kaldırılan ve iki kez entübe edilen ünlü haber spikeri Reha Muhtar’ın taburcu edileceğini duyurdu. Muhtar'ı hastanede ziyaret ettiğini söyleyen Dündar, şu bilgileri verdi:

"Her pazar olduğu gibi dün, sevgili arkadaşım Reha Muhtar'ı hastanede ziyaret ettim. Sağlığına tamamen kavuşmuş görmenin sevincini yaşadım. Bu hafta taburcu olacak. Sevenlerine ve şifa dileklerini eksik etmeyenlere duyurulur..."

2 kez entübe edilen Reha Muhtar başka bir hastaneye sevk edildi. Muhtar'ın sevk edildiği hastanede fizik tedavisine ağırlık verildiği öğrenildi.

Bu arada, Muhtar'ın, önceki gün kendisini ziyaret eden bir meslektaşı aracılığıyla, dostlarına iyi olduğu mesajını ilettiği öğrenildi.

FELÇ KALMA İHTİMALİ VAR MI?

Tedavisinin hastanede olduğunu da belirten Nilüfer, Reha Muhtar'ın felçli kalma ihtimalinin olmadığını söyledi.

DAHA ÖNCE ZAMAN İHTİYACI VAR DEMİŞTİ

Eski hayat arkadaşı Reha Muhtar'ı hastanede ziyaret eden şarkıcı Nilüfer, ünlü televizyoncunun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Kızı Ayşe Nazlı ile birlikte hastanede ziyarete giden Nilüfer, "Reha Bey'in durumu nasıl?" sorusuna "Gayet iyi, daha da iyi olacak. Zamana ihtiyacı var biraz. Şu anda iyi. Oturuyordu, sohbet ettik. Biraz zaman lazım. Ne zaman taburcu olacağı konusunda henüz bir şey söylemiyorlar ama ben kendisini gayet iyi gördüm. Sadece biraz yorgun." yanıtını verdi.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Avukatı Mustafa Demiral, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Reha Muhtar'ın entübe edilme sürecinin sona erdiğini ve konuşmaya başladığını açıklamıştı.

Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu! En iyi film ödülü ‘Mukadderat’a

İLİŞKİLİ HABER

Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu! En iyi film ödülü ‘Mukadderat’a
77 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu! Sıradışı zayıflama yöntemi çok konuşuldu

İLİŞKİLİ HABER

77 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu! Sıradışı zayıflama yöntemi çok konuşuldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 51

Ekolayzer 1 saat önce

Reha beni hiç ilgilendirmiyor.sevmem de kendisini.magazinlerde gezmeye devam etsin o.bizene.olsede umrumda bile değil.

Gece 1 saat önce

Acı varmı acı

Hasan 2 gün önce

Kimin ahını aldın da çıkıyor aheste aheste...

Olmaz böyle iş 2 gün önce

dur öyle hmen gitmek yok . daha burada çekeceğin acılar var . onbinlerin hakkında gir sonra da hemen git öyle mi . gerçi gidince de zaten orda başlayacak azabın ahmak herif

ibretlik olsun 2 gün önce

ucuzu ucuzu kolay ölesin daha ruhu görecek çok şey var bu dünya ile ahiret arasında. ey AZRAİL as geldiğinde hiç acele etme yavaş yavaş yap işini. ibretlik olsun

Yorumların Tümünü Okuyun