Entübe edilen Reha Muhtar'ın sağlık durumu ile ilgili yeni haber var!

Ünlü spiker Reha Muhtar İstanbul'da evinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılmış, yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Geçtiğimiz günlerde uyandırılan ve durumunun stabil olduğu açıklanan Reha Muhtar yeniden entübe edilmişti. Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Muhtar'ın sağlık durumuyla ilgili Nilüfer'den açıklama geldi.

Bir döneme damga vuran ünlü sunucu Reha Muhtar İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki yalısında merdivenlerden düşerek yaralandı.

Reha Muhtar entübe edildi

Reha Muhtar entübe edildi

YENİDEN ENTÜBE EDİLMİŞTİ

Merdivenlerden yuvarlanan ve hastaneye kaldırılan Muhtar geçtiğimiz günlerde uyandırıldı. Uyandırılan Reha Muhtar'ın durumunun da stabil olduğu açıklanmıştı ancak üzen bir gelişme yaşandı.

Basına yansıyan bilgilere göre; Reha Muhtar'ın genel durumu iyiye gittiği için doktorları uyandırıp yürütmek istedi.

Ancak yaşanan bir sıkıntı üzerine pıhtı atmasından korkan doktorları, Muhtar'ı yeniden entübe etti. Muhtar'ın solunum sıkıntısı yaşadığı öğrenildi.

NİLÜFER SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Eski hayat arkadaşı Reha Muhtar'ı hastanede ziyaret eden şarkıcı Nilüfer, ünlü televizyoncunun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Kızı Ayşe Nazlı ile birlikte hastanede ziyarete giden Nilüfer, "Reha Bey'in durumu nasıl?" sorusuna "Gayet iyi, daha da iyi olacak. Zamana ihtiyacı var biraz. Şu anda iyi. Oturuyordu, sohbet ettik. Biraz zaman lazım. Ne zaman taburcu olacağı konusunda henüz bir şey söylemiyorlar ama ben kendisini gayet iyi gördüm. Sadece biraz yorgun." yanıtını verdi.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Avukatı Mustafa Demiral, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Reha Muhtar'ın entübe edilme sürecinin sona erdiğini ve konuşmaya başladığını açıklamıştı.

Burak Özçivit Çeçen liderle bir araya geldi! Ramazan Kadirov'dan Bozdağ Film Plato'suna ziyaret

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit Çeçen liderle bir araya geldi! Ramazan Kadirov'dan Bozdağ Film Plato'suna ziyaret
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 40

Adalet 3 gün önce

Vallahi acımıyorum. bu dindarlara az acı çektirmedi acı

Sicil Meselesi 4 gün önce

Para karşılığında okuduğun ve yaptığın yalan ve algı haberlerin ve programlarının bir bedeli olacaktı ...bıcaklanan bir adama tv programında BIÇAKLANIRKEN SİZ ORADAMIYDINIZ ? diye soran bir spikerdi, reha muhtar..

aksaray 4 gün önce

reha bey allahın kahru gazabının tecelli edeceği o korkunç günden hiç şüpheniz olmasın. islama ve müslümanlara yaptığınız hakaret iftira ve aşagılamanın cezasız kalacağınımı sanıyordunuz.

Gizemli dunya 6 gün önce

Kolay ölüm yok mundar olacaksın mundar rahiplesip rahiplesip mundar olacak sin eyyy acı varmı acı mundar bey

Toplam 1 beğeni

Mahmut 6 gün önce

rabbim cehenneminden eksik etmesin bira zamnlar Müslüman ve mazlum günahsız insanlara atmadık iftira kalmadı ben mazlum günahsız insanların adına hakkımı helal etmiyorum

Yorumların Tümünü Okuyun