Kadir Ezildi müstakbel eşi Gamze Türkmen ile nişan gerginliği! Ağzından burnundan gelir

En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi ve nişanlısı Gamze Türkmen ile evlilik hazırlığı yaparken gerginlik yaşadı. Gamze Türkmen'in "ağzından burnundan gelir" sözleri gündeme damgasını vurdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TLC'de yayınlanan "Temizlik Avcıları" ile üne kavuşan Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile evleneceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde Erzurum'da nişanlanan ikili bir nişan da İstanbul'da yapacak. Nişan hazırlıklarının başladığını söyleyen Ezildi'nin paylaştığı video gündem oldu. Oldukça gösterişli bir nişan yapan ikilinin İstanbul'daki daveti de merak konusu oldu. 

Kadir EzildiİLİŞKİLİ HABERKadir Ezildi'nin müstakbel eşi Gamze Türkmen kimdir kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Yapacakları nişan hakkında tek tek ayrıntılarına dikkat eden ve özenerek hazırlanan Kadir Ezildi müstakbel eşiyle anlaşamadığı ortaya çıktı. Nişan hazırlıklarından bahseden Kadir Ezildi ve nişanlısı Gamze Türkmen arasında gerilim çıktı. Erzurum'daki nişanın Türkmen'in istediği gibi olduğunu söyleyen Ezildi sitem etti. İstanbul'da yapılacak nişanda da kendi isteklerinin yapılacağını söyleyen ünlü isim, nişanlısının tepkisiyle karşılaştı.  O anlar sosyal medyada gündem oldu. 

Kadir Ezildi yıllar sonra ortaya çıkan babasına ateş püskürdü! "Benim için ölmüştür"

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Ezildi yıllar sonra ortaya çıkan babasına ateş püskürdü! "Benim için ölmüştür"
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 8

Vatandaş 3 hafta önce

Bunların evliliği fazla sürmez

Mustafa 3 hafta önce

Bir de dünyada olan müslüman katliamına vurgu yapan bir paylaşımları olsa bari. Boş beleş insanları haber yapmayın.. Bize ne nişanından düğününden Filistin de insanlar katlediliyor.

Toplam 3 beğeni

vatandaş 3 hafta önce

Ha bu nedur yaa

alper 3 hafta önce

özellikle sabah programları tam bir rezillik akşama kadar izleniyor hele gece mastercheff yemekteyiz survivor akşamları tam bir rezalet izlenecek yarışmalar değiller ntv deki gibi eğitici program yapmıyorlar hiçbiri

Toplam 1 beğeni

Zeynep 3 hafta önce

Şimdiden yüz göz olmuşlar, yazık!

Yorumların Tümünü Okuyun