Şampiyon'un oğlu Zayn'dan dünya rekoru! Bu çocuk şaşırtmalara doymuyor

Dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun minik oğlu Zayn, her aracı kullanabiliyor olmasıyla bir hayli dikkat çekiyor. Minik Zayn, şimdi de bir dünya rekoruna imza attı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, üst üste aldığı dünya şampiyonalarıyla dikkat çeken sporculardan. Bir dönem Milletvekilliği de yapmış olan Sofuoğlu, 2014 yılında Hollandalı Julia Looman ile evlendi ve bu evlilikten 5 çocuğu dünyaya geldi. Şampiyonun 2019 yılında doğan 3. çocuğu Zayn, babasının yolundan gidecek gibi duruyor. Hız araçlarına meraklı olan Zayn, küçük yaşına rağmen motosikletten tıra her türlü otomobil ve aracı kullanabiliyor. Zayn Sofuoğlu adına açılan ve ailesinin yönettiği sosyal medya hesabında 3 milyondan fazla takipçisi olan minik yarışçı, bir dünya rekoruna imza attı.

MİNİK ZAYN'DAN DÜNYA REKORU

2 yaşından beri babasının gözetiminde çalışan Zayn, daha önce karting yarışını da kazanmıştı. 5 yaşındaki Zayn şimdi de "dünyanın en hızlı çocuğu" oldu.

Zayn Sofuoğlu

Zayn Sofuoğlu

Başarılı bir gelecek vaat eden Zayn, artık bir dünya rekortmeni. Zayn Sofuoğlu'nun instagram sayfasında yayınlanan videoya "5 yıl 128 günlük Zayn, saatte 312 km hızla dünyanın en hızlı çocuğu oldu" notu düşüldü.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

türk 3 hafta önce

allah yolunu açık etsin

Faruk yaşlık 3 hafta önce

Yapma böyle Vallahi nazarlara gelecek Allah saklasın yarabbim seni korusun 41 kere maşallah

Engin M.ÖZERTAN 3 hafta önce

Allah ( C.C.) nazardan saklasın...

Mizah 3 hafta önce

Bu çocuk maddi manevi zarar görmeden devlet korumasına alınsın. Akıl baliğ olmayan tehlikenin farkında olmayacak kadar küçük olan bu sabi kullanılıyor.