Tahliye olan Dilan Polat eşi Engin Polat'ı ziyaret etti!

Geçtiğimiz günlerde görülen duruşmada hakkında tahliye kararı verilen Dilan Polat, cezaevinden çıkınca kendi evine gitmek yerine kardeşi Sıla Doğu'nun boğaz manzaralı evine gitmişti. Ertesi sabah ise ilk iş eşi Engin Polat'ı cezaevinde ziyarete gittiği görüntülenmişti. Polat, eşini ikinci kez cezaevinde ziyarete gitti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yasal bahis, kumar siteleri, kripto borsa şirketleri, kara para aklama suçlarından yargılanan ve 9 aydır cezaevinde olan Dilan Polat, 19 Ağustos Pazartesi günü görülen duruşmada serbest bırakıldı. MASAK tarafından yayınlanan raporda suç unsuru sayılabilecek herhangi bir eylemin tespit edilemediği belirtildi. Mal varlığı ile gelir durumunun örtüştüğü tespit edilen Dilan Polat, aynı gün öğlen saatlerinde tahliye edildi. Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, hapisten çıkınca kız kardeşi Sıla Doğu'nun boğaz manzaralı lüks evinde kaldı.

DİLAN POLAT İKİNCİ KEZ ENGİN POLAT ZİYARET ETTİ

Ünlü fenomen, hapisten çıktığının ertesi günü kardeşi ve kayınvalidesiyle birlikte eşi Engin Polat'ı ziyarete gitmişti. Dilan Polat bugün (3 Eylül) Engin Polat'ı ikinci kez ziyaret ederek Karatepe Ceza İnfaz Kurumu'nda görüşe gitti. Polat, kayınpederi Sezgin Polat'la da görüştü. Eşi ve kayınpederiyle birer saat görüşen ünlü fenomen cezaevinden ayrıldı. Dilan Polat, kendisine sorular yönelten basın mensuplarını cevapsız bıraktı.

Dilan Polat Engin Polatı ziyaret etti

Dilan Polat Engin Polatı ziyaret etti

Dilan Polat Engin Polatı ziyaret etti

Dilan Polat Engin Polatı ziyaret etti

İLK İŞİ KOCASINI GÖRMEK OLDU

Tahliye gerçekleşince gözyaşları içinde ablasını karşılayan ve kucaklayan Sıla Doğu, tahliyenin ertesi sabahı yeni kareler yayınladı. Tahliyesinin hemen ertesi gününde harekete geçen Polat, çıkar çıkmaz soluğu eşi Engin Polat'ın yanında aldı. Engin Polat, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunuyor. Dilan Polat, 2 çocuğu, kardeşi Sıla Polat ve kayınpederi Sezgin Polat'la birlikte yaklaşık 1'er saat görüş gerçekleştirdi.

Araç içinden çektiği videoyu yayınlayan Sıla Doğu, "Enginimize" dedi. Dilan Polat'ın da kardeşiyle birlikte Engin Polat'ı ziyarete gittiği öğrenildi.

Salı sabahı Engin Polat'ın kardeşi Kübra Mert de araçla yolculuk yaptıkları bir video paylaştı. Videoda annesi Şükran Polat ve ortakları Ebru Özen de vardı.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

j211 4 hafta önce

Niye bu kadar gündeme getiriyorsunuz, çok mu önemli.

Toplam 1 beğeni

Erdem Ateş 4 hafta önce

Yaşasın cehennem

Toplam 1 beğeni

vatan 4 hafta önce

Halen akıllanmadılar , bunlar yaptıklarından dolayı değil bunu herkesin gözüne soktukları için yakalandıklarını kavrayamıyorlar . Allah basiretini bağlıyor dedikleri bu olsa gerek

Toplam 2 beğeni

vatandaş. 4 hafta önce

Para iyidirde, insan gibi yönetirsen.Kimisinide azdırırmış, yönetmesini bilmezse.

Toplam 1 beğeni

Mehmet 4 hafta önce

Tam bir rezalet diyorum. Bari Eylul'deki durusmaya kadar beklenseydi!!Niye tutukladiniz??Niye serbest biraktiniz???????????

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun