Kadir Ezildi yıllar sonra ortaya çıkan babasına ateş püskürdü! "Benim için ölmüştür"

Evlilik hazırlığında olan ünlü sunucu Kadir Ezildi yıllar sonra ortaya çıkan babasıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Sunduğu temizlik programıyla büyük bir çıkış yakalayarak geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü sunucu Kadir Ezildi özel hayatıyla da gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde nişanlanan Kadir Ezildi  yıllar sonra ortaya çıkan babası Mehmet Ezildi'ye ateş püskürdü.

Yıllar önce ailesini terk eden babası Mehmet Ezildi, oğlunun nişanından sonra bir anda ortaya çıkmış ve açıklamalarda bulunmuştu. Ailesini yıllar önce terk ettiği için eleştirilere maruz kalan Mehmet Ezildi "Şu ana kadar sessiz kalıp cevap vermeyişimin sebebinin oğlum Kadir Ezildi'ye zarar vermemektir. Ayrıca hakkımda bilgi sahibi olmayıp, hakaret içerikli mesaj atan ve yorum yapanlarla ilgili yasal işlemler başlatılmıştır" demişti.

KADİR EZİLDİ İSYAN ETTİ

Yeni programının çekimlerine başlayan ünlü sunucu plastik cerrahı olduğu öğrenilen babası Mehmet Ezildi ile ilgili günler sonra sessizliğini bozdu. Kadir Ezildi programın fragmanında "Kadir senin baban çıktı bir ara ortaya ne alaka?" sorusu sonrası isyan etti.

"BENİM İÇİN ÖLMÜŞTÜR"

Kadir Ezildi "Benim de hoşuma gitmedi gereksizdi adını da hiçbir yerde anmıyorum telaffuz etmiyorum. O da benim adımı anmasın benim için ölmüştür" dedi.

"300 LİRA NAFAKA BENDEN ESİRGENDİ"

Dış ses ise "Bu adam sizi terk etmedi mi?" diye sordu. Kadir Ezildi "Evet giderken de beni öldü bilin, dedi. O gün 300 lira nafaka benden esirgendi ama bugün ben 500.000 lira para harcayabildim Allah'ıma şükür. Hepsini de kendim çalışarak harcadım ben açım diye kimsenin kapısına gitmedim; ben hasta altı temizledim, ben koli taşıdım yoklukta benimle olmayan varlıkta da beni aramasın istemiyorum" diyerek isyan etti.

Yoğun bakımda olan ünlü sunucu Ayşenur Yazıcı yaşam savaşı veriyor! Hastalığı açıklandı

İLİŞKİLİ HABER

Yoğun bakımda olan ünlü sunucu Ayşenur Yazıcı yaşam savaşı veriyor! Hastalığı açıklandı
Kadir Ezildi müstakbel eşi Gamze Türkmen ile nişan gerginliği! Ağzından burnundan gelir

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Ezildi müstakbel eşi Gamze Türkmen ile nişan gerginliği! Ağzından burnundan gelir
Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’dan dikkat çeken paylaşım! İflas iddialarıyla gündemdelerdi

İLİŞKİLİ HABER

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’dan dikkat çeken paylaşım! İflas iddialarıyla gündemdelerdi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Vhjjh 3 hafta önce

Covuk haklı şimdi kimse kalkıp babadı felan masalı okumasın

bilal 3 hafta önce

İşte ey insan! Aklını başına al. Eğer sen ölmezsen, ihtiyâr olacaksın. اَلْجَزَٓاءُ مِنْ جِنْسِ الْعَمَلِ sırrıyla, sen vâlideynine hürmet etmezsen, senin evlâdın da sana hizmet etmeyecektir. Eğer âhiretini seversen, işte sana mühim bir defîne: Onlara hizmet et, rızâlarını tahsîl eyle. Eğer dünyayı seversen, yine onları memnun et ki, onların yüzünden hayatın rahatlık içinde ve rızkın da bereketli gitsin. Yoksa onları istiskāl etmek ve ölümlerini temennî etmek ve onların nâzik ve serîütteessür kalblerini rencide etmekle, خَسِرَ الدُّنْيَا وَالْاٰخِرَةَ sırrına mazhar olursun.