Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’dan dikkat çeken paylaşım! İflas iddialarıyla gündemdelerdi

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, şimdilerde haklarında çıkan iflas haberleriyle gündeme geliyordu. Ortaya atılan iddialara inat sessizliğini koruyan ünlü çiftten dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Geçtiğimiz haftalarda verdikleri bebek müjdesiyle yoğun ilgi gören Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, bu kez bir sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Şimdilerde iflas haberleriyle açıklama yapması beklenen Kadir Doğulu, haklarında çıkan haberleri görmezden gelerek eşi Neslihan Atagül'ün doğum gününü böyle kutladı. 

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu

İKİZ BEBEK HABERLERİNE TEPKİSİZ KALMIŞLARDI!

Haklarında çıkan birçok habere tepkisiz kalarak dikkatleri üzerine toplayan Neslihan Atagül, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bebek haberlerine sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sitem etmişti.

Neslihan Atagül doğum günü paylaşımı

Neslihan Atagül doğum günü paylaşımı

BİNLERCE YORUM GELDİ!

Şimdilerde doğum günü kutlamalarıyla dikkat çeken Kadir Doğulu, yayınladığı sevgi dolu mesaj ile büyük beğeni aldı. Eşi Neslihan Atagül'ün 32. yaşını "İyi ki doğdun sevgilim. Birlikte nice özel anılar biriktirelim, büyüyen ailemizle birlikte uzun yıllar geçirelim. Seni çok seviyorum…"  sözleriyle kutlayan ünlü oyuncuya Neslihan Atagül ise "Ben mutluyum! Hem de çok! Eşimle, ailemle, heyecanla ve hasretle beklediğimiz evladımızla çok mutluyuz. Güzel dilekleriniz, dualarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. Sizler de iyi ki varsınız!" şeklinde karşılık verdi. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşımı üzerine sosyal medyada gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı ünlü oyuncunun hakkında çıkan iflas haberlerini hatırlatarak gündeme odaklanması gerektiğini söyledi.

KADİR DOĞULU

KADİR DOĞULU

KADİR DOĞULU’NUN ŞİRKETİ İFLAS MI ETTİ?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre çiftin birbirine destek amaçlı kurdukları yapım şirketinin ofisine kilit vuruldu. Birkaç aydır çalışan maaşlarının yatırılmadığı öğrenilen yapım şirketi çalışanların açacağı davalar ile gündeme geldi. Birçok çalışanın hukuki yollar ile maaşlarını almasını planladığı öğrenildi. 

Yoğun bakımda olan ünlü sunucu Ayşenur Yazıcı yaşam savaşı veriyor! Hastalığı açıklandı

İLİŞKİLİ HABER

Yoğun bakımda olan ünlü sunucu Ayşenur Yazıcı yaşam savaşı veriyor! Hastalığı açıklandı
Kadir Ezildi yıllar sonra ortaya çıkan babasına ateş püskürdü! "Benim için ölmüştür"

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Ezildi yıllar sonra ortaya çıkan babasına ateş püskürdü! "Benim için ölmüştür"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0