Deniz Uğur oğlu Poyraz için kayıp ihbarında bulunmuştu! Yeni gelişme hayrete düşürdü

Sarıyer'deki evinde geçirdiği talihsiz bir kaza sonucunda entübe edilen gazeteci Reha Muhtar'ın eski eşi oyuncu Deniz Uğur, kazanın ardından sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine toplamıştı. Yaşananlar hakkında ekstra basın açıklamasında bulunan Deniz Uğur'un Nilüfer ve kızı ile konuşarak aralarındaki sorunu çözdüğü öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde evinin merdivenlerinden düşerek hastaneye kaldırılan Reha Muhtar'ın tedavi gördüğü hastanede entübe edildiği öğrenilmişti. Bu süreç içerisinde oğulları Poyraz'a ulaşmaya çalışan Deniz Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla velayeti Reha Muhtar'da olan oğulları Poyraz'ın şarkıcı Nilüfer ve evlat edindiği kızı Ayşe Yumlu tarafından alıkonulduğunu iddia etmişti. Her iki taraftan da gelen açıklamaların ardından ünlü isimlerin aralarındaki buzlar eridi ve yapılan sosyal medya paylaşımı üzerine polemiğin sona erdiği öğrenildi.

Reha Muhtar ve Deniz Uğur

Reha Muhtar ve Deniz Uğur

"KONU HAKKINDA DAHA FAZLA YORUM YAPILMASIN"

Yaşananların ardından sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Deniz Uğur, önceki akşam yayınladığı gönderisi ile takipçilerine sorunun çözüldüğünü duyurdu. Paylaşımı sırasında Deniz Uğur;

"Son günlerdeki travmatik süreçte medyaya yansımış olan tartışmalar tarafımızca sonlandırılmış, karşılıklı özürler dilenmiş ve yanlış anlaşılmalar giderilmiştir. Çocukların üstün yararı için bundan sonra tüm süreci anne Deniz Uğur ve abla Ayşe Nazlı Yumlu, iletişim ve dayanışma içinde yönetecektir. Kararımıza saygı duyulup konu hakkında daha fazla yorum yapılmamasını kamuoyu ve basın mensuplarından rica ederiz. Teşekkürler." ifadelerini kullandı. 

Deniz Uğur

Deniz Uğur

KAYIP İHBARINDA BULUNMUŞTU!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına giderek şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Naz Yumlu hakkında suç duyurusunda bulunan Deniz Uğur'un avukatı aracılığıyla savcılığa sunduğu dilekçede oğlu için Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube'ye kayıp ihbarında bulunduğu da ortaya çıkmıştı.

Deniz Uğur

Deniz Uğur

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ!

Yaşadığı süreci düzenlediği basın toplantısı sırasında anlatan Deniz Uğur, yaptığı açıklamalar sırasına şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu hakkında çetecilik ve çocuk kaçırma suçundan şikayetçi olduğunu söylemişti. Deniz Uğur; "Bu insanın, 'Güvende tutulması ve yardım alması gerekiyor' diye iki yıldır her başvuruyu yaptım. Benim çocuklarım babalarının rahatsızlığından dolayı travma içindelerdi. Ya vefat ederse, bu travmayı kim iyileştirecek? Bunun hesabını kim verecek? 2 gündür şok içerisindeyim. Bu sorularımın cevabını istiyorum. Hukuki olarak her şeyi yaptık." şeklinde konuşmuştu. 

Deniz Uğur basın açıklaması

Deniz Uğur basın açıklaması

"BUNLAR ÇETE Mİ?"

Yaşananların aile arasında bir mesele olmaktan çıktığını söyleyen Deniz Uğur; "Bu adli bir olay. Benimle köşe kapmaca oynuyorlar. Poyraz'ı neden benden ve devlet görevlilerinden uzak tutmaya çalışıyorlar. Bunlar çete mi? Bu çocuk kaçırmadır. Yargılanacaklar." şeklinde konuşmuştu. İhtimaller dahil olmak üzere süreçle ilgili yalnızca kendisine anlatılanları bildiğini belirten Deniz Uğur, gerçeklerin ancak Poyraz'ın bulunması ile ortaya çıkacağını dile getirmişti. 

Deniz Uğur ve Reha Muhtar ın eşi Nilüfer

Deniz Uğur ve Reha Muhtar ın eşi Nilüfer

NİLÜFER'DEN CEVAP GECİKMEDİ!

Basın açıklamasının yayınlanması üzerine şarkıcı Nilüfer'den yanıt gecikmedi. Sosyal medya hesabından yayınladığı bir video paylaşım ile hakkında söylenenlere yanıt veren ünlü isim; "Merhaba sevgili takipçilerim... Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Çocuk kaçırma ya da alıkoyma gibi bir şey söz konusu değildir. Tamamı maalesef iğrenç bir iftiradır. Bilmem görüyor musunuz arkamdaki manzarayı? Ben tam dört günden beri Bodrum'dayım, kızım İstanbul'da. Birkaç gün tatil yapıp buradan Çeşme'ye konsere gitmek üzere tatile geldim. Dün gelişen olayları anlatmak istiyorum. Dün ne olduysa size anlatmaya çalışacağım. Dün sabah beni kızım aradı 'Anne, babam düşmüş ve yoğun bakıma kaldırılmış. Poyraz aradı beni' dedi. Çok üzüldüm ve 'Ayşe Nazlı hemen hastaneye git' dedim. Poyraz oradaydı." ifadelerine yer vermişti.

Nilüfer ve Deniz Uğur

Nilüfer ve Deniz Uğur

"BUNUN NEDENLERİNİ BEN AÇIKLAYAMAM"

Sözlerine "Çünkü gece Reha Bey yalısındaki merdivenden düşüyor ve solunumu duruyor. Poyraz 14-15 yaşında. Evde başka kimse yok, Poyraz komşuya koşuyor. Ambulans geliyor ve hastaneye kaldırılıyor Reha Muhtar. Poyraz gece saat 1:30'dan itibaren hastanede tek başına. Poyraz, Ayşe Nazlı'yı aramış ancak gece ulaşamamış. Sabah aradığında ulaşmış. Annesini aramamış, sabah da annesini aramamış. Çünkü Poyraz bir süre önce mahkeme kararıyla babasıyla yaşamaya karar verdi. Poyraz, annesine gitmek istemiyor. Bunun nedenlerini ben açıklayamam." şeklinde devam eden şarkıcı Nilüfer, söz konusu durumun kendi aile ilişkileri olduğunu söylemişti. 

Nilüfer Deniz Uğur ve Reha Muhtar

Nilüfer Deniz Uğur ve Reha Muhtar

"LÜTFEN İYİ İNSAN OLMAYA ÇALIŞIN"

Nilüfer; "Benim haddim değil, onların ailevi ilişkileri ben karışamam. Ayşe Nazlı hastanede ağlıyor, çünkü babası yoğun bakımda. Poyraz da onun kardeşi.... Kan bağları olmasa da kardeşi... Bana dedi ki 'Anne, Poyraz eve gitmek istiyor' Çünkü Poyraz'ın kedisi ve köpeği var. Ayşe Nazlı, Poyraz'ı aldı, Reha Bey'in evine gittiler. O sırada bana bir telefon geldi ve 'Ayşe Nazlı, Poyraz'ı hastaneye getirsin yoksa suç duyurusunda bulunacağız' dediler. Ben de aradım kızıma hastaneye dönmelerini söyledim. Ve olayın tamamı budur. Ben dört gündür Bodrum'dayım. Ayşe Nazlı da ablası olarak onun dileğini yerine getirmiştir. Bu iftirayı edenler hakkında bir şey söylemek istemiyorum ve mahkemeye vermek istemiyorum. Çünkü ben bu kötülüklerle uğraşamam. Onlara tek tavsiyem, iyi insan olmaya çalışsınlar. Lütfen iyi insan olmaya çalışın." ifadeleriyle paylaşımını sonlandırmıştı ve kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi görmüştü.

Zerrin Özer'den çok konuşulacak açıklama: Başkan Erdoğan'ı sevdiğim için linç edildim!

İLİŞKİLİ HABER

Zerrin Özer'den çok konuşulacak açıklama: Başkan Erdoğan'ı sevdiğim için linç edildim!
Ünlü oyuncu Yıldırım Gücük'ün ek işi herkesi şaşırttı! 12 yıldır bunu yapıyor

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Yıldırım Gücük'ün ek işi herkesi şaşırttı! 12 yıldır bunu yapıyor
Bergüzar Korel'den dikkat çeken açıklama! Muhabirlerin sorduğu soruya öyle bir cevap verdi ki

İLİŞKİLİ HABER

Bergüzar Korel'den dikkat çeken açıklama! Muhabirlerin sorduğu soruya öyle bir cevap verdi ki
Doktorların ağzı açık kaldı! Yalova'da Patates çuvalı büyüklüğünde...

İLİŞKİLİ HABER

Doktorların ağzı açık kaldı! Yalova'da Patates çuvalı büyüklüğünde...
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0