Cristiano Ronaldo kendi YouTube kanalını açtı! Hayranları hücum etti

Dünyaca ünlü Portekizli futbol yıldızı Cristiano Ronaldo, yıllar sonra radikal bir karara imza atarak kendi YouTube kanalını açtı. 11 videonun bulunduğu kanalına "UR Cristiano" ismini veren ünlü yıldızın sürprizine hayranları adeta hücum etti.

Dünya futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran ve şimdilerde kariyerine Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Al Nassr'da sürdüren Cristiano Ronaldo, yeşil sahaların dışında yeni bir sektöre giriş yaptı.

 Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Dünyanın dört bir yanında geniş hayran kitlesine sahip olan ünlü futbol yıldızı, hayranlarına sürpriz yaptı ve "UR Cristiano" adını verdiği kendi YouTube kanalını açtı.

"BEKLEYİŞ SONA ERDİ"

"Bekleyiş sona erdi! Benim YouTube kanalım sonunda burada! Abone olun ve bu yeni yolculukta bana katılın" mesajıyla hayranlarına sosyal medya hesabından seslenen Ronaldo'nun bıraktığı linke sevenleri resmen hücum etti. Her geçen saniye abonesi artan ve rekora koşan Ronaldo, çok kısa sürede milyonlarca aboneye ulaşmayı başardı.

Ünlü yıldızın "UR Cristiano" adını verdiği YouTube kanalında şu anda 11 video bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Nusret'in en mutlu günü! Yaptığı paylaşımla duyurdu

Yeşilçam'ın efsane ismi İzzet Günay'dan 90. yaş mesajı! "Hayatım boyunca mümkün olmazdı"

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın efsane ismi İzzet Günay'dan 90. yaş mesajı! "Hayatım boyunca mümkün olmazdı"
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0