Ağlayarak dua istemişti! Seher Dilovan'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi

İsviçre'de yaşayan Türk halk müziğinin sevilen sesi Seher Dilovan, geçtiğimiz günlerde çektiği bir videoyla gözyaşları içerisinde ameliyat olacağını duyurmuştu. Ünlü şarkıcı yaptığı son paylaşımla sağlık durumunu açıkladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

53 yaşındaki halk müziği sanatçısı Seher Dilovan'dan hayranlarını üzen haber geldi. İsviçre'de yaşayan Seher Dilovan, yaşadıklarını sosyal medya hesabında açtığı canlı yayında takipçilerine anlatmıştı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE ANLATTI

Dilovan gözyaşları içinde ameliyat olacağını söyleyip sevenlerinden dua istemişti.

"BURADA AMELİYAT OLACAĞIM"

Ünlü türkücü açtığı canlı yayınla şu ifadeleri kullandı:

Jinekolojik anlamda çok ciddi bir sıkıntı başıma geldi ve beni hastaneye zor yetiştirdiler Cenevre'de. Gerçekten sıkıntılı anlardı. Bu rahatsızlığım biraz daha uzun sürse acilen ameliyata alınabilirdim. Yine ameliyat olacağım. Bu kesin. Daha önce de ameliyat olmuştum. Sezaryen olmuştum, safra kesesi… Yine bir ameliyat olmam gerekecek. İnşallah iyi geçer. Acaba Türkiye'de mi olsam diye düşündüm. Burada ameliyat olacağım. Eylül gibi… O yüzden dualarınıza ihtiyacım var. Korkunç bir durum yok. Şifa dileyenlere teşekkür ediyorum. Beni bilirsiniz. Enerjik biriyim. Kendimi ihmal etmiş olabilirim, etmemek gerekiyor.

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ İLK AÇIKLAMA GELDİ

Hakkında çıkan haberlerin ardından sosyal medyada video çekerek sağlık durumunu ile ilgili açıklama yapan, Dilovan, çektiği videoda şunları ifade etti:

"İnanın ki korkulacak üzülecek bir durum yok. Gayet sağlıklı ve iyiyim. Hemen hemen birçok insanın başına gelebilecek bir durum yaşıyorum. Ve korkacak, üzülecek bir durum yok. Kötü ve korkunç bir durum da söz konusu değildir."

 

Alzheimer hastası Ayşe Teyze'den duygu dolu anlar!

İLİŞKİLİ HABER

Alzheimer hastası Ayşe Teyze'den duygu dolu anlar!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 25

cemal.a 2 hafta önce

Sizi gidi burada beslenip, başka yerde yumurtlayanlar. Sizi gidi bedenini burada büyütüp, ruhunu ve gönlünü kiraya verenler. Sizi gidi sıkışınca itaat edip, gevşeyince dönenler. Sizi gidi ezberi başkalarına yapıp, duayı bizden isteyenler sizi...

Toplam 1 beğeni

Ziyaretçi 2 hafta önce

Gittiğin yerdeki gâvurlar sana dua etmedi mi parayı burdan topla git gâvurlara yedir duayı da onlar yapsın hadi yallah

Recep 2 hafta önce

İsviçreli papazlar dua etsin sana,bizden dua bekleme sen.

yakup ceylan 2 hafta önce

iyide isveçliler du etsin senden bize ne

Aşık Nevşehiri 2 hafta önce

Pkk ile halay çeken kadın, seni Allah cc bildiği gibi yapsın..

Yorumların Tümünü Okuyun