Yeşilçam'ın efsane ismi İzzet Günay'dan 90. yaş mesajı! "Hayatım boyunca mümkün olmazdı"

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden biri olan İzzet Günay 90. yaşına girdi. O anlarını sosyal medyadan takipçilerini duyuran İzzet Günay,"90 tane hediyeyi bir arada almak benim bütün hayatım boyunca mümkün olmazdı herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

"Kara Ağaçlar Altında" adlı oyunda ufak bir rolde sahneye çıkarak profesyonel oyunculuğa başlayan Yeşilçam'ın efsane ismi İzzet Günay 90 yaşına girdi. Birçok mesaj ve hediye alan İzzet Günay, o anları "yasayanyesilcam" adlı sosyal medya hesabından duyurdu. 

90 YAŞINA ÖZEL 90 HEDİYE

Sosyal medya hesabından teşekkür mesajını yayınlayan İzzet Günay, "Sevgili dostlar Bodrum'dan sevgiler. 90. yaşım için beni kutlayan ve hatırlayanlar için çok teşekkür ederim. Benim için unutulmaz bir gün, hediyeler geldi. Beni çocuk gibi sevindirdiler. 90 tane hediye geldi. 90 hediyeyi bir arada almak benim bütün hayatım boyunca mümkün olmazdı. Herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

BİRÇOK ÜNLÜ PAYLAŞIM YAPTI

Sosyal medyada büyük ilgi gören teşekkür mesajına ünlü isimlerde paylaşım yaparak kutladı. Yasemin Sakallıoğlu, Cem Yılmaz gibi birçok ünlü isimde sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Prens William’ın o görüntüsü herkesi hayrete düşürdü! "Başka biri gibi"

İLİŞKİLİ HABER

Prens William’ın o görüntüsü herkesi hayrete düşürdü! "Başka biri gibi"
Cristiano Ronaldo kendi YouTube kanalını açtı! Hayranları hücum etti

İLİŞKİLİ HABER

Cristiano Ronaldo kendi YouTube kanalını açtı! Hayranları hücum etti
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0