Sinem Kobal paylaştı! İmirzalıoğlu ailesi tatil tercihi gündem oldu

Ekranların sevilen yüzü Kenan İmirzalıoğlu ve güzel eşi Sinem Kobal, yer aldıkları projelerin yanı sıra örnek evlilikleriyle de dikkat çekiyorlar. Ünlü çift geçtiğimiz günlerde ailecek tatile gitti. Tatil tercihleri ise sosyal medyada gündem oldu.

2016 yılında oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen Sinem Kobal, 2020'de kızları Lalin'i ve 2022'de Leyla'yı dünyaya getirdi. Toplumsal ve çevresel duyarlılıklarıyla öne çıkan ünlü çift, özellikle çocuk sahibi olduktan sonra kızlarını toprakla tanıştırmak adına sık sık ekolojik faaliyetler yapıyor. Her sene doğayla iç içe bir tatil yapan çiftimiz bu seneyi de boş geçmedi.

DOĞAYLA BAŞ BAŞA KALDILAR

Ekolojik kamplar, yapay bir tüketime girmeden, belli bir süre sadece doğanın ürettikleriyle yetinerek yaşanılan yerlerdir. Popüler deniz ve tekne tatilleri yerine ekolojik tatilleri tercih eden ünlü çift, çocuklarına doğal yaşamı öğretmek ve çevreye ilişkin farkındalık ve duyarlılık kazandırmayı hedefliyor.

Kobal-İmirzalıoğlu çifti, kızlarıyla birlikte Polonya'da ekolojik kamp tatili yaptı. Tatil boyunca doğal malzemelerle yapılmış evlerde kalıp sadece organik ürünlerle beslendiler.

İşte o kareler...

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0