Cüneyt Arkın'ın son görüntüleri gündem oldu! Kuruluş Osman setinde samimi anlar

Yeşilçam'ın en meşhur isimlerinden Cüneyt Arkın, yaşamı boyunca sayısız film ve dizide yer aldı. Ani ölümünün ardından Cüneyt Arkın'ın oynadığı son dizinin kamera arkası görüntüleri gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

1937 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen ve asıl mesleği doktorluk olan Cüneyt Arkın, 60'lı yıllarda tesadüfen yönetmen Halit Refiğ'in dikkatini çekince sinema dünyasına adım attı. O tarihten beri sayısız yapımda rol alan Arkın, Türk sinemasına damga vuran isimlerden biri oldu.

Cüneyt Arkın

Cüneyt Arkın

28 Haziran 2022'de kalp durması sonucu getirildiği Beşiktaş'ta bir özel hastanede hayata veda etmişti. 84 yıllık hayatına 300 sinema ve film, 16 dizi ve 2 tiyatro oyunu sığdıran oyuncu, en son ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde rol almıştı.

KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ GÜNDEM OLDU

Cüneyt Arkın, 2020-2021 yıllarında Kuruluş Osman'da ara ara oynamış ve aksakallılar liderini canlandırmıştı. Dizinin çekimleri sırasında kayda alınan kamera arkası görüntüleri sosyal medyada dolaşmaya başladı.

Ünlü oyuncunun videoda rejisör Süreyya Duru ile bir anısını anlattığı görülüyor. Bir film çekiminde vurularak ölme anının çekildiği sırasında ölme rolünü yapamayan oyuncuya "Oğlum, sen hayatında hiç ölmedin mi?" diye bağırdığını esprili bir dille anlatıyor.

Meksikalı milyarder Ricardo Salinas Pliego Bodrum esnafını güldürdü! 15 bin dolara halı aldı

İLİŞKİLİ HABER

Meksikalı milyarder Ricardo Salinas Pliego Bodrum esnafını güldürdü! 15 bin dolara halı aldı

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Bayrampaşalı 3 hafta önce

Hey gidi Malkoçoğlu abim sen Yeşilçam’ın Abidesisin sen TÜRKSÜN sen OSMANLISIN bu millet seni asla unutmayacak mekanın cennet olsun İNŞALLAH