Teoman'dan sert çıkış! "Suriyelilerden rahatsız olanların hepsi İngiltere'ye gitmek istiyor"

Ünlü şarkıcı Teoman verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Suriyeli sığınmacılarla ilgili açıklamalarda bulunan şarkıcı, "Taksimde Norveçli sarışın çocuk görseler 'harika' diyecekler; Suriyeli kara kuruları görünce mahvoluyorlar" diyerek tepki gösterdi.

Son dönemde yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan şarkıcı Teoman verdiği röportajda Suriyeli göçmenler konusundaki düşüncelerini dile getirdi. 

Teoman, kendisine yönetilen "Çevremdeki pek çok insandan İstiklal Caddesi başta olmak üzere Beyoğlu’nun çok Arap kültürüne uygun bir tüketim alanı haline gelmesinden rahatsızlık duyduklarını dinliyorum." ifadelerini duyunca sitem etti.

"NORVEÇLİ SARIŞIN ÇOCUKLARI GÖRSELER HARİKA OLMUŞ DİYECEKLERDİ"

Ünlü şarkıcı, "Norveçli sarışın çocukları görseler 'harika olmuş' diyeceklerdi. Suriyeli kara kuruları görünce mahvoluyorlar." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Teoman, Türkiye'deki Suriyelilerden rahatsız olanların çoğunun İngiltere'ye gitmek istediğini ve bu tutumun çelişkili olduğunu da belirtti.

T24'ten Cansu Çamlıbel'e konuşan Teoman, kendisi için 'Her yer Arap oldu' demenin ırkçılık olduğunu da sözlerine ekledi.

Teoman, Türkiye'de doğan çocukları geri göndermenin ise vicdansızlık olacağını ifade etti.

Teoman

Teoman

"SURİYELİLERDEN RAHATSIZ OLANLARIN HEPSİ İNGİLTERE'YE GİTMEK İSTİYOR"

Teoman konuyla ilgili şunları söyledi:

"Orada Norveçli sarışın çocukları görseler harika olmuş diyeceklerdi. Suriyeli kara kuruları görünce mahvoluyorlar. Ben hepsini tanıyorum, tam öyle demeseler bile içlerinden geçeni biliyorum. Benim için “Her yer Arap da oldu” demek ırkçılıktır. Türkiye'ye aşırı göçten tabii ki rahatsızım. Yanlış ve plansız biçimde yapıldı bu işler, hala devam ediyor. Ve bunun çaresi de yok artık. Uzun zaman geçti, o çocuklar artık burada büyüdüler. Onları geri göndermek biraz vicdansızlık olacak. Bir de bu bizdeki Suriyelilerden rahatsız olanların hepsi İngiltere'ye gitmek istiyor, İngiltere'nin Suriyelisi olmak için. Kendine hak gördüğünü başkasına görmüyor."

Ahmet Mümtaz Taylan'ın Whatsapp'ı çalındı! Dolandırılma yöntemi şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

Ahmet Mümtaz Taylan'ın Whatsapp'ı çalındı! Dolandırılma yöntemi şoke etti

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0