Gönül Dağı dizisinden ayrılır ayrılmaz şehri terk etti! Oyuncu Feyza Işık'tan şaşırtan karar

Gönül Dağı dizisi başladığı günden itibaren her sezon dizide yer alan oyuncu Feyza Işık'tan herkesi şaşırtan bir karar aldı. Diziye veda eder etmez şehri terk etmeye karar veren ünlü oyuncu bakın nereyi seçti.

TRT1'de yayınlandığı ilk günden itibaren izlenme rekorları kıran Gönül Dağı dizisi beşinci sezon çekimleri geçen hafta başladı. Gönül Dağı’nın sevilen karakterlerinden Döndü’ye hayat veren Feyza Işık ekibe veda etti.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Yeni sezon çekimlerinde yer almayan oyuncu Instagram hesabından yaptığı veda paylaşımında "4 sezon boyunca yalnız bırakmayan Gönül Dağı seyircisine sevgi ve hürmetle. Ben Döndü'yü çok sevdim, çok emek verdim. Dilerim yerini bulmuştur. Hoşça kal Döndü, hoşça kal Gönül Dağı" ifadelerini kullandı.

EĞİTİM İÇİN BAKIN NEREYİ TERCİH ETTİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ayrılır ayrılmaz yeni bir diziden teklif alan ancak bu aralar dinlenmeyi tercih eden Feyza Işık, sinema eğitimi almak için 3 aylığına Hollanda’ya gidiyor.

Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan ders niteliğinde sözler: Onlar derin bir gaflette!

İLİŞKİLİ HABER

Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan ders niteliğinde sözler: Onlar derin bir gaflette!
Ahmet Mümtaz Taylan'ın Whatsapp'ı çalındı! Dolandırılma yöntemi şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

Ahmet Mümtaz Taylan'ın Whatsapp'ı çalındı! Dolandırılma yöntemi şoke etti
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0