Türkan Şoray'dan dikkat çeken açıklama! "Çok da özledim"

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü Yeşilçam oyuncusu Türkan Şoray, geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinlikte magazincilerin sorularını yanıtladı. Uzun süredir hiçbir projeye yeşil ışık yakmayan usta oyuncu, yaptığı açıklamalarla hayranlarını sevindiren bir haber verdi.

Son zamanlarda katıldığı davet ve programlar ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Türkan Şoray, geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinlikte dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Magazincilerin hakkında merak ettiklerini yanıtlayan usta oyuncu, ''Setlere dönecek misiniz?'' sorusuna verdiği yanıtla sosyal medyada adeta yorum yağmuruna tutuldu. 

Türkan Şoray

Türkan Şoray

"ÇOK ÖZLEDİM"

Çok uzun süredir setlerde yer almayan usta oyuncu, aldığı soru üzerine ''Olağanüstü bir proje gelirse dönebilirim. Çok da özledim.'' diyerek projeler için yeşil ışık yaktı. Kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntüler sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Sibel Can mahkemelik oldu! Maddi ve manevi zarar uğradığını söyledi

İLİŞKİLİ HABER

Sibel Can mahkemelik oldu! Maddi ve manevi zarar uğradığını söyledi
Cemre Kemer'den Hepsi açıklaması: Beni aralarındaki kötü kız olarak görüyorlar!

İLİŞKİLİ HABER

Cemre Kemer'den Hepsi açıklaması: Beni aralarındaki kötü kız olarak görüyorlar!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0