Hande Yener, Yusuf Dikeç'in annesine gelen yorumlara sessiz kalmadı!

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na damga vuran Yusuf Dikeç annesiyle çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşmıştı. Fotoğrafa gelen çirkin yorumlara Hande Yener'den tepki geldi.

10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde Şevval İlayda Tarhan ile Yusuf DikeçParis 2024 Olimpiyat Oyunları ile büyük başarıya imza atarak Türkiye'ye gümüş madalya kazandırdı. 

YUSUF DİKEÇ'İN ANNESİYLE FOTOĞRAFI GÜNDEM OLDU

Tüm dünyaya yaptığı atışla kendinden söz ettiren Yusuf Dikeç'in popülaritesi her geçen gün artarken geçtiğimiz günlerde annesiyle bir fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. 4 Ağustos tarihinde X hesabı açan Dikeç, yaptığı paylaşıma "En kıymetlim" anlamına gelen "My Most Precious" sözlerini yazdı.

Yaptığı paylaşıma gelen yorumlar arasında "dünyaya rezil olduk, sil bu fotoğrafı" gibi sözlerin yer alması gündem olmuştu. Yapılan çirkin yorumlara Yusuf Dikeç'ten ise cevap gecikmedi. Sabah gazetesinden Onur Şahanoğlu'na konuşan Yusuf Dikeç, Atatürk'ün annesinin de başörtülü olduğuna dikkat çekti.

'SAYGISIZLIK AYKIRILIK OLMUYOR'

Fotoğraflara yapılan yorumlar gün geçtikçe artarken gelen kötü yorumlara Hande Yener'den büyük tepki geldi. 

"Kötülük moda olamaz çok çirkin bir alışkanlık... Güzel görmek için güzel bakmak şart... Emeği sevgiyi bağlılığı sevmek gerek!" sözlerine yer veren ünlü şarkıcı Hande Yener,  "Saygısızlık aykırılık olmuyor, hacklenmiş ruh diyorum böylelerine. Neden var olduğunu bilmiyor, kaybolmuş ve frekansı düşmüş, düşük seviyeden kirilik yaratıyor!" ifadelerini kullandı.

Sibel Can mahkemelik oldu! Maddi ve manevi zarar uğradığını söylediİLİŞKİLİ HABERSibel Can mahkemelik oldu! Maddi ve manevi zarar uğradığını söyledi

'İNSAN DEĞİLSİNİZ'

Hande Yener'in yaptığı paylaşımda Yusuf Dikeç'in annesiyle olan fotoğrafının yer aldığı haberin üzerine yazılar arasında "Ne kadar terbiyesiz, vicdansız yorumlar bunlar. Yusuf Dikeç'in annesiyle mutlulukla koyduğu fotoğrafa yazılan yorumlara bak, siz insan değilsiniz!" sözleri de yer aldı.

 

ETİKETLER

Elif Sena Demiroğlu Yasemin.com - Editör
Yasemin - Elif Sena Demiroğlu

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul’da doğdu. Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2020 yılında yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldu. Üniversite döneminde 30. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasında 3.’lük ödülü almaya hak kazandı. Üsküdar Üniversitesinde Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisans eğitimine devam etti. İş hayatına haber editörü olarak başladı ve ardından kurumsal iletişim uzmanı olarak çalıştı. Türkiye Gençlik STK’ları Platformu’nda 3 yıla yakın kurumsal iletişim uzmanı olarak deneyim yaparken bir yandan Gençlik Liderliği Eğitim Programı'nda proje koordinatör yardımcısı olarak görev aldı. Sunucu olarak yer aldığı Balkan Sözlüğü programı TRT Türk’te dönemsel olarak yayınlandı. Sivil toplum kuruluşları ile gençlik çalışmalarında gönüllülük faaliyetlerinde bulunmaya ve amatör fotoğrafçılık yapmaya devam ederken meslek hayatına Yasemin.com ’da “Asistan Editör” olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0