90'ların sevilen şarkıcısıydı! Nadide Sultan'dan duygu dolu paylaşım

1999'de seslendirdiği 'Konyalım' türküsüyle büyük beğeni toplayan ünlü şarkıcı Nadide Sultan, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü isim eşi Hakan Yonat ile 10'uncu evlilik yıldönümünü böyle kutladı.

Son zamanlarda günümüz şarkı ve şarkıcılarına gösterdiği tepkilerle gündeme gelen ünlü şarkıcı Nadide Sultan, en son yaptığı "Şimdi yapılan hiçbir şarkının sözü hatırlanmıyor ama 90’lar şarkılarından birini herkes çok kolay hatırlar. O zamanlar daha duygu yüklü işler yapılıyordu. Çünkü 90’larda şarkılar tutsun diye değil, gönülden yapılan işlerdi." açıklamalarıyla büyük beğeni toplamıştı. 

Nadide Sultan

Nadide Sultan

EŞİNE YAPTIĞI SÜRPRİZ OLAY OLDU!

Şimdilerde yönetmen eşi Hakan Yonat ile birlikte Bodrum Türkbükü'nde olan ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine topladı. 10'uncu evlilik yıldönümlerini evlendikleri yerde kutlayan ünlü şarkıcı, o anları sosyal medya hesabından yayınlayarak romantik bir not düştü. 

Nadide Sultan ve Hakan Yonat

Nadide Sultan ve Hakan Yonat

"BU MEKTUBU KENDİSİNE VERDİM"

Duygularını kağıda dökerek yazdığı mektupla eşine teşekkürlerini sunduğunu dile getiren Nadide Sultan, paylaşımı sırasında "Eşim bana çok özel bir sürpriz hazırladı. Haberim olmadan planlamış. 10 yıl sonra aynı yerde hem tatil yaptık; hem de evlilik yıldönümümüzü kutladık. Teknoloji ilerlese de birden aklıma mektup yazmak geldi. Hayatımda olduğu için, varlığı için, sayesinde anne olduğum için çok teşekkür ettim. Duygularımı yazıya dökerek bu mektubu kendisine verdim" ifadelerini kullandı. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

Alişan'dan alkışlanacak hareket! Konserinde Filistin'i unutmadı

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'dan alkışlanacak hareket! Konserinde Filistin'i unutmadı
Mahi Ferhat'ı unutamıyor! Nasip 11. bölüm fragmanı yayınlandı

İLİŞKİLİ HABER

Mahi Ferhat'ı unutamıyor! Nasip 11. bölüm fragmanı yayınlandı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0