Bu kadarı da pes! Dilan Polat cezaevinden çıkar çıkmaz film yapımcıları peşine düştüler

Tahliye edilmesiyle kamuoyunda büyük tartışmaları beraberinde getiren ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın hayatıyla ilgili şoke eden bir iddia ortalığı karıştırdı. Polat'ın hayatının film olacağı ve yapımcıları birbiriyle yarıştığı öne sürüldü.

Lüks hayatıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat, 5 Kasım 2023 tarihinde sahte belge hazırlama, vergi kaçırma ve kara para aklama gibi iddialar nedeniyle açılan soruşturma kapsamında cezaevine gönderilmişti.

Dilan Polat

Dilan Polat

Şatafatlı hayatının ardındaki karanlık suçlamalarla bir anda ülke gündemine oturan Polat, geçtiğimiz günlerde tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Aylarca herkesin konuştuğu ve cezaevinden çıkışıyla kamuoyunda büyük tepkilere yol açan Dilan Polat tahliye olur olmaz yapım şirketleri adeta yarışa girdi.

İddiaya göre; sayısız dizi ve film projelerine imza atan ünlü yapımcılar, Polat'ın yaşadıklarını film yapmak için ünlü isme teklif üstüne teklif götürüyor.

Film için Polat'ın bir dönem fenomen olan şarkısıyla aynı ismi taşıyan 'Enerci' önerilirken milyonlarca liranın söz konusu olduğu soruşturma kapsamında neredeyse 1 yıl boyunca cezaevinde kalan ünlü fenomenin ise teklifi kabul edip etmeyeceği merak konusu haline geldi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gamze Özçelik'in paylaşımı mest etti! "İyi ki doğdun kendim"

Alişan'dan alkışlanacak hareket! Konserinde Filistin'i unutmadı

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'dan alkışlanacak hareket! Konserinde Filistin'i unutmadı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 31

Mehmet Mertoğlu 1 hafta önce

Bu memleket tarihinde olmadığı kadar amarikancilasti bakın herseyimiz abd gibi 40 yilla yargılanan kişi hapisten çıkıyor yöneltilen suçlar yuz kızartıcı ama birileri bu kişiye film teklif ediyor bizi bu hale getirenler utansın

Fahri özcan 2 hafta önce

Benim ilgi alanıma girmiyor fenomen nedir böyle ṣarlatanlara prim verenler utansın

barış 2 hafta önce

ALLAH yürü ya kulum dedikten sonra hapishaneler bile para saçıyor kendisine :D

Toplam 1 beğeni

Fasulye 2 hafta önce

Her gecen gün kültür ahlak´dan uzakla$iyoruz.Dangoz millet olduk trafikdede ayni filmlerdede ayni.Ba$i bo$ sokak köpekleri gibi ahlakimiz oldu.

Çiftlikbeeenkkk 2 hafta önce

Aaah tosuncuk ahhhh kıymetini bilemedik.

Yorumların Tümünü Okuyun