Kurtlar Vadisi dizisinin Tombalacı Mehmet'ine benziyor!"Hamileliğim boyunca o diziyi izledim "

Kurtlar Vadisi dizisinde sevilen karakterler arasında yer alan 'Tombalacı Mehmet' sosyal medyada yayınlanan fotoğraflar ile yeniden gündem oldu. Birkaç aylık olan bebeğin 'Tombalacı Mehmet' karakterini oynayan Haldun Boysan'a olan benzerliği görenleri hayrete düşürdü.

Geçtiğimiz günlerde bebeğinin fotoğraflarını "Ben nereden bilebilirdim hamileyken Kurtlar Vadisi izlerken çocuğumun Tombalacı'ya benzeyeceğini" notuyla paylaşan bir kadın sosyal medyada gündem oldu. 

Tombalacı bebek

Tombalacı bebek

Kısa süre içerisinde hızla yayılan fotoğraflar üzerine bebeğin Tombalacı Mehmet karakterin oynayan ünlü oyuncu Haldun Boysan'a benzerliği sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

Tombalacı bebek

Tombalacı bebek

Minik bebeğin fotoğraflarını gören binlerce sosyal medya kullanıcısı fotoğrafları kolaj yaparak "Cidden benziyor", "Oha inanılmaz", "Çok iyi ya" şeklinde yorumlarında bulundu.

Haldun Boysan'ın 2020 yılında kalp yetmezliği sonucunda hayatını kaybetmişti. Hatta koronavirüs korkusu nedeniyle hastaneye gitmek istemediği ve bu sebeple kalp pilini değiştirtemediği ortaya çıkmıştı. 

Tombalacı bebek

Tombalacı bebek

Özcan Deniz'den kız kardeşine gözdağı! "O video duruyor ve bir saygısızlığına bakıyor"

İLİŞKİLİ HABER

Özcan Deniz'den kız kardeşine gözdağı! "O video duruyor ve bir saygısızlığına bakıyor"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0