Mustafa Sandal'ın canına tak etti! O yoruma suç duyurusunda bulundu

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, sosyal medya hesabı üzerinden yapılan yorumlara köpürdü. Canına tak eden Sandal, hakkında yapılan kötü yorumları tespit ederek suç duyurusunda bulundu.

Sosyal medyada birçok ünlünün sık sık maruz kaldığı kötü yorumlara ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'da adını yazdırdı. Instagram hesabı üzerinden birçok olumsuz yorum alan Sandal, yapılan bu yorumları tek tek derleyerek hukuki adımlar attı. Canına tak eden Sandal'ın bu hareketi ise kısa sürede gündem oldu.

Avukatlarını devreye sokarak didik didik kötü yorumları aradığı ve birçok kişiyi dava yoluna soktuğu iddia edildi. Dilekçelere uzlaşmak için telefon numaraları da eklendi. Onların arasında B.H. adlı bir sosyal medya kullanıcısı vardı.

"ŞARKICI BOZUNTUSU" DEDİ! DAVA EDİLDİ

İddiaya göre; B.Hi Ocak 2022'de Mustafa Sandal hakkında "Şarkıcı bozuntusu" dedi. Araştırmalar esnasında bunu fark eden avukatlar o yorum sahibini savcılığa verdi. Rencide edildiğini ileri süren Sandal, avukatları aracılığıyla "Hakaret" suçundan suç duyurusunda bulundu.

 

Özcan Deniz'den kız kardeşine gözdağı! "O video duruyor ve bir saygısızlığına bakıyor"

İLİŞKİLİ HABER

Özcan Deniz'den kız kardeşine gözdağı! "O video duruyor ve bir saygısızlığına bakıyor"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Şiki şiki baba 1 ay önce

Şarkıcı bozuntusu kim demişse doğru söylemiş

Serhat 1 ay önce

Buda yeni moda oldu ya tutarsa diye yüzlerce insana hakaret davasından para kazanma.