3 ay önce doğum yapmıştı! Yıldız Çağrı Atiksoy soluğu Maldivler'de aldı

Aile hayatına ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, bu kez gittiği tatil mekanıyla dikkatleri üzerine topladı. Ünlü oyuncu eşi Berk Oktay ve kızı Mira Milena ile birlikte Maldivler'e gitti.

Kuruluş Osman dizisindeki Malhun Hatun karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, 2022 yılında meslektaşı Berk Oktay ile nikah masasına oturmuş geçtiğimiz mayıs ayında ise kızı Mira Milena'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı. Şimdilerde yeni anne baba olan ünlü çiftin  Maldivler'e tatile gittiği öğrenildi. 

Berk Oktay ve  Yıldız Çağrı Atiksoy

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy

ROMANTİK NOTU DİKKAT ÇEKTİ!

Tatillerine ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Berk Oktay, kızıyla Maldivler'de gezdiği anları takipçileriyle paylaşırken aile fotoğraflarını yayınlamayı da ihmal etmedi. Ünlü oyuncu, eşiyle olan pozuna "Ben seninle doğdum" notunu düşerek romantik jestiyle gönülleri fethetti. 

İşte, ünlü oyuncunun o paylaşımı...

Berk Oktay ve  Yıldız Çağrı Atiksoy

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy

Özcan Deniz'den kız kardeşine gözdağı! "O video duruyor ve bir saygısızlığına bakıyor"

İLİŞKİLİ HABER

Özcan Deniz'den kız kardeşine gözdağı! "O video duruyor ve bir saygısızlığına bakıyor"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0