Cemre Kemer'den Hepsi açıklaması: Beni aralarındaki kötü kız olarak görüyorlar!

Önceki gün kızıyla alışveriş yaparken görüntülenen "Hepsi" grubunun üyelerinden Cemre Kemer, Gülçin Ergül ile Yasemin Yürük arasında yaşanan tartışma hakkında sessizliğini bozdu. "Beni aralarındaki en kötü kız olarak görüyorlar." diyerek sitem eden Kemer, "Güzel bir belgesel yapmayı planlamıştık, ama Gülçin tarafı bunu istemedi" ifadelerini kullandı.

2000'li yılların en popüler kız grubu "Hepsi", unutulmaz şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Bir döneme damga vuran grup, aralarında yaşadıkları polemik nedeniyle yollarını ayırsa da hala daha açıklamalarıyla gündem olmaya devam ediyor.

Öyle ki geçtiğimiz haftalarda Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük ve Gülçin Ergül arasında kriz yaşanmıştı. Yasemin Yürük, "Hepsi grubunun belgesel projesi vardı, Gülçin Ergül ya da içimizden biri kabul etmedi" deyince sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitili ateşlenmişti.

"BEN BİR ŞEY DEMEYEYİM KABAK BANA PATLIYOR"

Art arda yapılan açıklamalar sonrası, grup üyelerinden Cemre Kemer, Etiler'de kızı Karla ile alışveriş yaparken görüntülendi. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Kemer, Hepsi grubunun son zamanlarda gündemde yer almasıyla ilgili sorulara "Hiçbir şey söylemek istemiyorum. İnsanlar artık biz köpürtüyoruz zannediyor. Halbuki bir tanesinin single zamanı nedense bu olay patlak veriyor. Aramızdan biri dayanamayıp cevap veriyor. Sonra olay kendi kendine köpürüyor. Ben sonradan görüyorum ama kabak bana patlıyor. Bir şey söylemeyeyim" şeklinde yanıt verdi.

"BENİ ARALARINDAKİ EN KÖTÜ KIZ GÖRÜYORLAR"

"Beni aralarındaki en kötü kız görüyorlar" diyerek sözlerini sürdüren ünlü isim, "Her şey bundan çıkmıştır gibi ama aslında ben o sırada gecem gündüzüm karışmış aslında... En asi duran bendim ondan mıdır bilmiyorum? Güzel belgesel yapacaktık, Gülçin tarafı istemedi. Onu yapmak istiyordum, sevenlerimize güzel anı olurdu. Herkes yolunda başarılı olsun" sözleriyle sitem etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ferdi Tayfur kızı Tuğçe Tayfur'a suç duyurusunda bulundu! Damadı Muhammet Aydın öfkeden deliye döndü

Türkan Şoray'dan dikkat çeken açıklama! "Çok da özledim"

İLİŞKİLİ HABER

Türkan Şoray'dan dikkat çeken açıklama! "Çok da özledim"
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0