65 yaşındaki Cengiz Kurtoğlu'ndan radikal karar! İstanbul'u terk edip öyle bir yere yerleşti ki

65 yaşındaki usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Tası tarağı toplayarak İstanbul'u terk ettiğini duyuran şarkıcı, "Köyüme döndüm" paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Ünlü şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, aldığı radikal kararı Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Gece yarısında yaptığı paylaşımla merak uyandıran fantezi müziğinin dev ismi, İstanbul'u terk ettiğini takipçilerine duyurdu.

65 YAŞINDA KÖYNE DÖNDÜ

Adeta tası tarağı toplayarak yeni yaşam yerini paylaşan Cengiz Kurtoğlu, memleketi Arhavi'deki köyüne geri döndüğünü belirtti.

Almış olduğu kararı Instagram hesabından şu sözlerle duyuran Kurtoğlu,  "Bu benim el yazım. Bundan sonra ne düşmanım olsun, ne de dostum. C.K." yazılı bir fotoğrafı "Köyüme geri döndüm" notuyla paylaştı.

Ünlü oyuncu Sevil Üstekin son yolculuğuna uğrandı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Sevil Üstekin son yolculuğuna uğrandı!
Murat Yıldırım'dan üzen haber! Gözünden operasyon geçirmesi işini aksattı

İLİŞKİLİ HABER

Murat Yıldırım'dan üzen haber! Gözünden operasyon geçirmesi işini aksattı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0