Mahmut Tuncer ince bağırsağından rahatsızlanan Kahtalı Mıçe'yi ziyaret etti!

Türk halk müziği sanatçısı Mahmut Tuncer, geçtiğimiz aylarda geçirdiği ince bağırsak rahatsızlığı nedeniyle Kahtalı Mıçe'yi ziyaret etti. Uzun süredir tedavi olan Mıçe'nin son haline yorum yağdı.

Kahtalı Mıçe lakabıyla adını duyuran sanatçı Mustafa Aslan, geçtiğimiz aylarda yaşadığı ince bağırsak sorunu nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Bağırsağında iki kitle olduğu söylenen ve kemoterapi süreci geçireceği bildirilen Kahtalı Mıçe'yi zor gününde türkücü Mahmut Tuncer, ziyaret etti. 

MAHMUT TUNCER KAHTALI MICE'Yİ YALNIZ BIRAKMADI

Son dönemlerin dikkat çeken isimlerinden olan türkücü Mahmut Tuncer, bir süredir tedavi gören ve zor günler geçiren Kahtalı Mıçe'yi ziyaret etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Mahmut Tuncer, Kahtalı Mıçe ile birlikte olduğu fotoğrafa "Değerli sanatçı dostum Kahtalı Mıçe'yi ziyaret ettim. Sağlık durumu gayet iyi. Yine güzel günlerde tekrar buluşmak üzere" notunu düştü.

SON HALİNE YORUM YAĞDI

Kemoterapi gören Kahtalı Mıçe'nin son haline yorum yağdı. Birçok sosyal medya kullanıcısı "gayet iyi görünüyor" yorumunda bulundu. 

Murat Yıldırım'dan üzen haber! Gözünden operasyon geçirmesi işini aksattı

İLİŞKİLİ HABER

Murat Yıldırım'dan üzen haber! Gözünden operasyon geçirmesi işini aksattı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0