Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor! Düğün tarihi netleşti

Son olarak Yargı dizisindeki başarılı performansıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Pınar Deniz, kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile nikah masasına oturmaya karar verdi. Ünlü çiftin düğün tarihi netleşti.

30 yaşındaki Pınar Deniz ve 37 yaşındaki Kaan Yıldırım, sık sık magazin gündeminde yer alan isimlerde. Zaman zaman birlikte fotoğraflar paylaşan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın ne zaman evleneceği merak konusuydu. 2022'den beri birlikte olan ünlü çift, evlilik kararı aldı ve uzun süredir düğün hazırlığı yaptıkları öğrenildi.

EVLENİYORLAR!

Deniz ve Yıldırım çifti, geçen yıl 6 Ağustos'ta İngiltere'de evlenecekti ancak birtakım sebeplerden ötürü nikah tarihlerini ertelemişti. O dönemde birlikte oturacakları evi seçip dekorasyonuyla da ilgilenmişlerdi.

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ünlü çift eylül ayının ortasında nikah masasına oturacak.

Ayla filminin yıldızı Kim Seol yıllar sonra ortaya çıktı! Tüm Türkiye'yi ağlatan Ayla'nın...

İLİŞKİLİ HABER

Ayla filminin yıldızı Kim Seol yıllar sonra ortaya çıktı! Tüm Türkiye'yi ağlatan Ayla'nın...

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0